.

.

Влакче с листа Монстеры за Журнального масичка, Шкаф с Черепашьими листа, Комплект от 4 Чаши, Поставка за напитки, Дървена маса, Коледна Поставка за напитки, Кафе, Ча?

Влакче с листа Монстеры за Журнального масичка, Шкаф с Черепашьими листа, Комплект от 4 Чаши, Поставка за напитки, Дървена маса,

BGN 11.45

Брой продукти
На склад

❤【Мултифункционална поставка за напитки】 -Подходящ е за настаняване на различни видове чаши за вода във формата на костенурка зелен лист и предпазва desk от чаши с горещо кафеТези влакчета с листа, предназначени за професионални бармани, са първият избор в ежедневните домове и идеалното украшение за събирания. ❤【Уникален дизайн листа костенурки】 Модерен дизайн, форма на листата влакчета изглежда много модерно.Можете да ги използвате в места за хранене маси, списания, маси и дори се използва като любимите си чаши в офиса. ❤【Противоскользящий мат】 -Долната част на влакчета е мека възглавница, която предпазва маса от драскотини и износване порцелан.Той също така осигурява допълнително сцепление и се фиксира здраво върху работния плот.Нашите леки висококачествени подложки издръжлив, водоустойчив и лесен за почистване, просто изплакнете с вода. ❤【Идеален подарък за декорация на дома】 -Тези уникални поставки за растения могат да защитават и украсят всяка стая в къщата, маса за хранене, кухня, нощното шкафче в спалнята, холна масичка или масичка за кафе в хола.Къща, офис, бар, готин подарък за нов дом или идеален подарък за вашата всекидневна!. ❤【Напомняне, преди покупка】 -Поставка от листата на костенурки не избледнява.Ако поставка ще се счупи по време на транспортирането FBA.Не се притеснявайте, моля, не се колебайте да се свържете с нас, за да го върне безплатно. ❤【Мултифункционална поставка за напитки】 -Подходящ е за настаняване на различни видове чаши за вода във формата на костенурка зелен лист и предпазва desk от чаши с горещо кафе.Тези влакчета с листа, предназначени за професионални бармани, са първият избор в ежедневните домове и идеалното украшение за събирания. ❤【Уникален дизайн листа костенурки】 Модерен дизайн, форма на листата влакчета изглежда много модерно.Можете да ги използвате в места за хранене маси, списания, маси и дори се използва като любимите си чаши в офиса. ❤【Противоскользящий мат】 -Долната част на влакчета е мека възглавница, която предпазва маса от драскотини и износване порцелан.Той също така осигурява допълнително сцепление и се фиксира здраво върху работния плот.Нашите леки висококачествени подложки издръжлив, водоустойчив и лесен за почистване, просто изплакнете с вода. ❤【Идеален подарък за декорация на дома】 -Тези уникални поставки за растения могат да защитават и украсят всяка стая в къщата, маса за хранене, кухня, нощното шкафче в спалнята, холна масичка или масичка за кафе в хола.

Други функции

Най-добри сделки