.

.

SOLAKAKA SK961 60% Безжична Детска Клавиатура с Трехрежимным връзка Bluetooth / 2,4 Ghz / USB-C, жичен, RGB Осветление 61 Клавиша Безжична 60% Клавиатура, Механична Клавиатура с възможнос?

SOLAKAKA SK961 60% Безжична Детска Клавиатура с Трехрежимным връзка Bluetooth / 2,4 Ghz / USB-C, жичен, RGB Осветление 61 Клавиша Безжична

BGN 19.94

Брой продукти
На склад

【Връзката в три режима】 Тази на 60-лихвен клавиатура поддържа три режима на кабелна връзка 2,4 G / Bluetooth 5,0 / USB и спестява 5 устройства (3 БТ на 50 / 1 кабелен Type C / 1 безжична 2,4 Ghz).Безжична детска клавиатура е съвместима с няколко устройства, потребителят може свободно да се свързват към КОМПЮТЪР / лаптоп / Macbook / мобилни телефони и т. 【Компактен оформлението на 60%】 тази клавиатура на 60% се различава ультракомпактным ергономичен дизайн.Перфектен мини размер спестява повече място на вашия работен плот.Тънък и лек дизайн, удобен за носене, малък корпус с голям акумулатор, акумулаторна батерия с капацитет 1850 mah. това е добър избор за игри / работа / обучение / на пътуване. 【Взаимозаменяеми преминете】 3-пинов дизайн, съвместим с Cherry-style hotswap, 100% механични превключватели и капачки за клавиши, работа на смени функция позволява лесно да се променят като капачки за ключове, и ключове по поръчка, поръчка на клавиатурата в зависимост от предпочитанията на потребителите.NKRO и всички ключови средства за защита от отблясъците осигуряват максимална точност на вашите отбори в никакъв сценарий за използване. 【Осветление RGB и подсветка от двете страни】 Тази клавиатура с 60% процента с регулируеми 20 RGB-електрически крушки и 10 RGB-подсветками по стените, които можете да персонализирате за различни ефекти в зависимост от предпочитанията на потребителя.Ярки светлинни ефекти осигуряват осветление на по-тъмните пространства, а също така увеличават удоволствието от използването. 【Подкрепа на водача на макро】 Механична клавиатура поддържа настройки на макроси, потребителят може да коригира персонални клавиатурата с помощта на софтуер по поръчка.Потребителят може да RGB подсветка и странично осветление / на основните опции / настройки на макроси.Настройте персонални гейминг клавиатура в зависимост от предпочитанията на потребителя.Тази клавиатура широко се поддържа от Windows 7/8/10 / XP // VISTA/ MAC OS и т., интерфейс USB е plug-и-play.Не влияе на използване, без изтегляне на софтуер-драйвери.Лесно се носи с себе си.

Други функции

Най-добри сделки