.

.

BESTonZON 1 бр. Кутия Бамбук Подарък кутия Кошница За Съхранение с Капак, Настолен Органайзер Практичен Контейнер За Съхранение на Кутии за съхранение с Капак Малката К?

BESTonZON 1 бр. Кутия Бамбук Подарък кутия Кошница За Съхранение с Капак, Настолен Органайзер Практичен Контейнер За Съхранение на

BGN 2.00

Брой продукти
На склад

синтетичен материалКошница за съхранение с капак : Лесен дизайн и щедър външен вид, в тях можете да съхранявате продукти и ръчно изработени подаръци.Кутии-тоут за съхранение с капак : Плътен ракита, от бамбук и дърво, здрава и дишаща.Контейнер с капак : Две странични дръжки за преместване, пренасяне и транспортиране при необходимост.Контейнерите са лесно подредени и имат малко тегло, когато те са празни.Необичаен подарък кутия : е Направена от висококачествен материал, който е траен и издръжлив за продължителна употреба.Кутии в луксозни опаковки за подаръци : Изискана и изящна форма, чист линия - това е произведение на изкуството.Осъществяване на списък 1 x кутия за съхранение Характеристики -Размер : Около 13,00 X11,50 X11,50 см / 5,11 X4,52 X4,52 инча Кутии за съхранение с капак. -Цвят : светло жълт сватбена подарък кутия. -Материал : Дървена мини-кутия за съхранение. -Тази кутия е внимателно проектиран и може във всеки случай да стане Тканым кутия за съхранение. -Изящна изработка, дребни детайли, плетени кошници лесно се напука или выцвести. -Изискана и изящна форма, чисти линии, това е произведение на изкуството, ракита кошница bin. -Искусное изработката на гладка консистенция без чеп, по-безопасно използване на плетени кошници с капаци. -Ракита кошница с различен изискан външен вид и трайност в използването на контейнери с капаци.Описание на продукта Плетени кутии за съхранение Подарък кутия с капак, изработен от дърво, безопасен и екологичен.плетени кошници за пикник Креативни дизайн и са практични за използване.тава за плодове от ратан Този контейнер за съхранение може да се използва за съхранение на сватбени подаръци, козметика, парфюми, червило и други подаръци.

Други функции

Най-добри сделки