.

.

Jnancun Котешки Конусообразный Яка Мек Сладък Спасителен кръг Котешки Възстановителен яка Не Блокира Зрението Котешки Шишарки, за да спрете да оближе (Котката конус-M)

Jnancun Котешки Конусообразный Яка Мек Сладък Спасителен кръг Котешки Възстановителен яка Не Блокира Зрението Котешки Шишарки, за да

BGN 2.67

Брой продукти
На склад

❤【Атрактивен спасителен кръг】 Красиви форми, направени под формата на спасителен кръг, правят този котешки конус атрактивен аксесоар за вашата сладка коткаТози котешки рог чудесно за фотосесии, весели партита, а също и за да празнува Хелоуин или Коледа. Той показва забавни снимки на котки на ново ниво. ❤【Нормалното хранене и разблокированное зрението】 Мек нашийник с конус за котки ще позволи на котката да се избегнат ограниченията на мнение, предложения, игри, хранене, пиене или сън в период на оздравяване, просто се чувствам себе си както обикновено, докато котката не се възстанови. ❤【Полезно за рани】Този котешки конус действа като здраво бариера около шията на котката, ефективно предотвратява нейното ухапване и зализывание на повредени части или хирургични интервенции. ❤【Подходящ за котки от всякакъв размер】 котешки конус е регламентирана вътрешна повърхност, така че да се гарантира удобно прилягане за вашата котка.Чрез определяне на правилната еластичен шнур, котката няма да е толкова лесно выскальзывать от него. ❤【Love】 : Ако ни нашийник за възстановяване на котки, които не са подходящи за вашата котка, моля, свържете се с нас навреме, ние предлагаме безплатно връщане или сервизно обслужване.Ако котката иска да избяга, когато за първи път наденет яка, ние се надяваме, че ще можете да работите с котката си, че тя акклиматизировалась. ❤【Атрактивен спасителен кръг】 Красиви форми, направени под формата на спасителен кръг, правят този котешки конус атрактивен аксесоар за вашата сладка котка.Този котешки рог чудесно за фотосесии, весели партита, а също и за да празнува Хелоуин или Коледа. Той показва забавни снимки на котки на ново ниво. ❤【Нормалното хранене и разблокированное зрението】 Мек нашийник с конус за котки ще позволи на котката да се избегнат ограниченията на мнение, предложения, игри, хранене, пиене или сън в период на оздравяване, просто се чувствам себе си както обикновено, докато котката не се възстанови. ❤【Полезно за рани】Този котешки конус действа като здраво бариера около шията на котката, ефективно предотвратява нейното ухапване и зализывание на повредени части или хирургични интервенции. ❤【Подходящ за котки от всякакъв размер】 котешки конус е регламентирана вътрешна повърхност, така че да се гарантира удобно прилягане за вашата котка.

Други функции

Най-добри сделки