.

.

Осветляющая Блестяща пудра на Прах-спрей За тяло, Блестяща пудра на Прах за лице, Перламутровая Поляризованная Ронлив Прах-Спрей, червило (1 Розов, един размер)

Осветляющая Блестяща пудра на Прах-спрей За тяло, Блестяща пудра на Прах за лице, Перламутровая Поляризованная Ронлив Прах-Спрей,

BGN 2.33

Брой продукти
На склад

【Устойчив ефект】 лек, има силна адгезией, лесно прилепнала към кожата, не запушва порите, има лек аромат и поддържа грима през целия ден 【Многоцелеви】 е подходящ за лице, но също така и за тялото, ръцете, раменете, бр, краката и дори по косата, нанасяйте го навсякъде, където искате да се открояват. 【Удобно да се използва】 Съставки са меки и много приятни за кожата, са подходящи за всички, създаване на физическо, елегантен и лесен на външен вид, качество на козметично средство. 【Лекотата на използване и переноске】 Спрей за тяло е разработен с лек ароматен спрей, който се нанася равномерно и точно, просто натиснете леко върху следва, и мерцающая прах за придаване на блясък рассыплется по бузите.Компактен и лек дизайн позволява да го използвате навсякъде. 【Highlight Mist】 Мерцающая прах-спрей за Лесно и освежаващо при оценяване, помага да скриете излишните мазнини, незабавно изсветлява цвета на лицето, създава Троен ефект, създава блестящ вид и ви прави по-привлекателна. 12 цвята Гланц за устни, антипригарная чаша, не избледняват, кадифе, червило, пудра за устни, червило, мека водоустойчива устойчива глазура за устни, червило с високо съдържание на пигмент, козметични химикалки, червило, осветляющая блестяща пудра на прах, спрей за тяло, компактна пудра за лице, блестяща пудра на прах, перламутровая поляризованная ронлив захар, материал : компактна пудра, цвят : както е показано на фигура, за разликата между различните монитори образ може да има малка разлика в цвета. моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да поръчате, благодаря!)Тегло на опаковката : 120 г.

Други функции

Най-добри сделки