.

.

Кабел за предаване на данни Xiwai Black Type-C USB-C от мъжете на мъжа Версия на USB 2.0 1 м, С Подкрепата на PD 65 W за лаптоп и телефон (черен)

Кабел за предаване на данни Xiwai Black Type-C USB-C от мъжете на мъжа Версия на USB 2.0 1 м, С Подкрепата на PD 65 W за лаптоп и телефон

BGN 3.60

Брой продукти
На склад

Черен кабел за пренос на данни Type-C USB-C от мъжете на мъжа версия на USB 20 с дължина 1 М Поддържа PD 65 W за лаптоп и телефон.Обръщане на дизайн и жак 65 W тип C, реверсивная ориентация на щепсела и посоката на кабела.Поддръжка на мащабируеми зареждане от мрежата DC20v 3 A (макс. 65 W) и предаване на данни usb2.0 със скорост от 480 Mbit/s. PVC Кабел за переформовки.Работете с лаптопа, таблета, мобилен телефон и твърд диск.Черен кабел за пренос на данни Type-C USB-C от мъжете на мъжа версия на USB 2.0 с дължина 1 м Поддържа PD 65 W за лаптоп и мобилен телефон с реверсивным дизайн и жак Type C с мощност 65 W, реверсивную ориентация щепсела и посоката на кабела Подкрепя разширяването на зареждане от мрежата DC20v 3 A (макс. 65 W) и предаване на данни usb2. PVC Кабел за переформовки.Работете с лаптопа, таблета, мобилен телефон и твърд диск.

Други функции

Най-добри сделки