.

.

NAUXIU 18 Цветове Акрилна пудра на Прах, Набор от Акрил на Прах за нокти с 15 бр. Четки за Акрил на Прах за нокти Направи си сам Коледни подаръци за Свети Валентин, за жени ?

NAUXIU 18 Цветове Акрилна пудра на Прах, Набор от Акрил на Прах за нокти с 15 бр. Четки за Акрил на Прах за нокти Направи си сам

BGN 1.67

Брой продукти
На склад

? Комплектът включва : 15 бр кисточек за нокти : Акрилна пудра на прах за нокти включва 18 различни цветове, плюс 15 бр. кисточек за нокти различни цели, които ще ви помогнат да създадете собствен цветен дизайн нокти в домашни условия.Това може да ви спести време и пари, като продукт с висока производителност. ? Акрилна пудра на прах ярки цветове : Коледни подаръци, набор от акрил на прах за нокти предлага разнообразие от различни ярки цветове, така че можете да се смесват и мач, за да се създаде художествен дизайн по свой вкус, който ще продължи дълго време, е подходящ за професионални маникюрш и любителите на ноктите. ?Безопасна и нетоксичная : Цветна акрилна пудра на прах за нокти са изработени от естествени и нетоксични съставки, без дразнеща миризма, подходящ за жени и момичета.Нейната лесно да се прилага и се смесват, благодарение на своя дизайн на ноктите с акрил пудра демонстрира перфектна текстура и украса. ? Употреба : Всеки цвят, опаковани в отделна пластмасова буркан, което го прави удобен за съхранение и за еднократна употреба.Акриловую прах може лесно да се използва за изграждане на нокти, декорации на ноктите и така нататък, което е добър вариант за начинаещи. забележка : Моля, преди всяка употреба на този продукт прекарват тест за кожна алергия.Ако възникне някакъв дискомфорт, моля, спрете използването му. ? Задоволително обслужване : Ако акрилна пудра на прах за нокти, които сте получили, е повредена или не сте доволни от акрил в продължение на 1 година, моля, свържете се с нас и ние ще ви предоставим най-задоволително решение.

Други функции

Най-добри сделки