.

.

Комплект за почистване Airpod, Дръжка за почистване 4 в 1, Многофункционален Набор от Инструменти за почистване, Мека Четка за Компютър/Фотоапарат/Телефон, Аксесоари з?

Комплект за почистване Airpod, Дръжка за почистване 4 в 1, Многофункционален Набор от Инструменти за почистване, Мека Четка за Компютър/Фотоапарат/Телефон,

BGN 3.72

Брой продукти
На склад

?Цялостен комплект за почистване Airpod 4 в 1 : ?Многофункционален комплект за почистване Airpod от Wanther се състои от черни комплект за почистване 4 в 1, включително гъба с флокированием, мека четка и метална капачка дръжкаКомплект ефективно премахва прах, мръсотия и устойчиви, благодарение на което вашите слушалки отново изглеждат като нови.Почистващо перо е накрайник, четка с дълга четина и Две Почистващи четки.Върхът на писалката се почиства окото слушалки Bluetooth от отломки, Дълга четка почиства клон за слушалки и още много други. ?Многофункционален дизайн? : Дръжка за почистване на слушалките Bluetooth е оборудван с тънки четина с висока плътност, които позволяват лесно премахване на боклук и мръсотия, с Bluetooth слушалки, смартфони, фотоапарати и преносими компютри.Метална капачка на писалката осигурява добро сцепление За лесно почистване от остатъци от устойчиви, запазвайки вашите Bluetooth слушалки, клавиатура и мишка са чисти и спретнати.Интегрирана дръжка дизайн за почистване на затычек за уши С метален ринг в Средата за настройки на логото и на по-удобно захващане. ?Широко приложение? Тази чистящая дръжка е подходяща не само за почистване, слушалки, но и за почистване на компютри, клавиатури, смартфони и камери, което го прави идеалното партньор за почистване. ?Портативен и лек?Дръжка за почистване на джобен размер Удобно се переноске и НЕ заема място.Опаковка тежи 0,05 килограма и е с размери 5,5 х 1,0 х 0,5 инча. ?Следпродажбено обслужване?При първото отваряне на продукти, моля, не я докосвайте връзка с ръце.Ние предлагаме услугата безплатна подмяна или пълно възстановяване в рамките на 12 месеца.Ако Имате някакви въпроси, моля, веднага се свържете с нас и ние ще решим Вашия проблем в рамките на 24 часа.Дръжка за почистване на затычек за уши извършва в интегриран дизайн с метален ринг в средата, което може да се използва за настройка на лого и по-удобен за ръкостискане. Дръжка за почистване на слушалки limpiador de airpods използва съвет за надеждно захващане на дръжката, която позволява лесно премахване остатъци от устойчиви и поддържане на чистотата Bluetooth слушалки, клавиатури, мишки.Дръжка за почистване на Bluetooth-слушалки Airpods Cleaner Kit Pen е снабден с тънка четка с висока плътност, с помощта на която могат да бъдат лесно почистени от отпадъци Bluetooth слушалки, мобилни телефони, фотоапарати и преносими компютри.

Други функции

Най-добри сделки