.

.

Паста за зъби MINTOX За Грижа За Расшатанными Зъби, Паста за зъби с Отглеждането на жен-шен и прополис, Паста за зъби, за Расшатанных Зъби Избелваща Свеж Дъх, Дълбоко По?

Паста за зъби MINTOX За Грижа За Расшатанными Зъби, Паста за зъби с Отглеждането на жен-шен и прополис, Паста за зъби, за Расшатанных

BGN 3.00

Брой продукти
На склад

【Напълно естествени съставки】- паста за зъби Губим Teeth Care изработени от напълно естествени съставки, които ефикасно и бързо се отстранява трайни петна, причинени от кафе, чай и вино, оставяйки ви без зъби 【Нежна формула】- Нашите естествени съставки за грижа за расслаивающимися зъбите при стоматит и кариесе достатъчно нежен за ежедневна употреба и допринасят за общото здраве на устната кухина.Го натуральность придава на вашето устата усещане за свежест!. 【Освежаване на дъх】- Нашата паста за зъби Fresh Breath елиминира неприятна миризма от устата и освежава дъха, като всяка видима част от вашата усмивка бели!. 【Трайна свежест】 - Нашата паста за зъби, запазва свежестта на дъха си в продължение на целия ден и подобрява настроението. 【Лекота на използване】 - За постигане на най-добри резултати, просто да си миете зъбите нашата паста за зъби в продължение на три минути на ден. 【Напълно естествени съставки】- паста за зъби Губим Teeth Care изработени от напълно естествени съставки, които ефикасно и бързо се отстранява трайни петна, причинени от кафе, чай и вино, оставяйки ви без зъби. 【Нежна формула】- Нашите естествени съставки за грижа за расслаивающимися зъбите при стоматит и кариесе достатъчно нежен за ежедневна употреба и допринасят за общото здраве на устната кухина.Го натуральность придава на вашето устата усещане за свежест!. 【Освежаване на дъх】- Нашата паста за зъби Fresh Breath елиминира неприятна миризма от устата и освежава дъха, като всяка видима част от вашата усмивка бели!. 【Трайна свежест】 - Нашата паста за зъби, запазва свежестта на дъха си в продължение на целия ден и подобрява настроението. 【Лекота на използване】 - За постигане на най-добри резултати, просто да си миете зъбите нашата паста за зъби в продължение на три минути в день.Product Name:Loose Teeth Care Toothpaste Specification : 100g/pcs1pcs*Loose Teeth Care Toothpaste1pcs*Toothbrush Loose Teeth Care Toothpaste : Teeth Whitening,Fresh Breath.Естествени съставки : Безопасни и нежни, естествени съставки.Избелване на зъбите : паста за дълбоко почистване на зъбите.Лесен начин : просто нанесете на пълни паста за ноктите си четка за зъби и почистите вашите зъби по своему.Подходящ е за всички : Подходящ за всички, млад Эндолд.

Други функции

100g/pcs1pcs*LooseTeethCareToothpaste1pcs*ToothbrushLooseTeethCareToothpaste:
TeethWhitening,FreshBreath.NaturalIngredients
Най-добри сделки