.

.

Лепило на пръчки-топи BAZIC Двойна температура, в пълен размер на 3,9 x 0,43, Универсални Индустриални Лепило на пръчки, За един бърз ремонт и декориране на дома (10 бр./опак?

Лепило на пръчки-топи BAZIC Двойна температура, в пълен размер на 3,9 x 0,43, Универсални Индустриални Лепило на пръчки, За

BGN 3.61

Брой продукти
На склад

⭐ ВИСОКА ТЕМПЕРАТУРАЗалепен до едно дърво, метал, пластику, гума, керамика, стъкло и кожа. ⭐ НИСКА ТЕМПЕРАТУРА. Залепени с пяна, плат, цветя, гума, дантела и панделка.Лесно се топи и залепва към повечето повърхности. ⭐ ЗДРАВА ПОДВЪРЗИЯ. Създайте перфектния албум за албуми, с помощта на нашите различни видове лепила и аппликаторов.Идеално за декориране на дома и на бродерия.Здрав, издръжлив и не съдържа латекс. ⭐ УНИВЕРСАЛЕН И ВОДОУСТОЙЧИВ.Устойчив на атмосферни влияния.За вътрешна и външна употреба.Работи на трудно склеиваемых повърхности като метал и стъкло.Този взаимозаменяеми термоклей-стик е подходящ за повечето лепилни пистолети. ⭐ НА РАЗПОЛОЖЕНИЕ НА ЕДРО.Купувайте на едро, за да получите по-добра сделка.Идеален за офис, училище, проект "Направи си сам", декоративно-приложни изкуства, декорация на дом, ремонт. ⭐ ВИСОКА ТЕМПЕРАТУРА.Залепен до едно дърво, метал, пластику, гума, керамика, стъкло и кожа. ⭐ НИСКА ТЕМПЕРАТУРА. Залепени с пяна, плат, цветя, гума, дантела и панделка.Лесно се топи и залепва към повечето повърхности. ⭐ ЗДРАВА ПОДВЪРЗИЯ. Създайте перфектния албум за албуми, с помощта на нашите различни видове лепила и аппликаторов.Идеално за декориране на дома и на бродерия.Здрав, издръжлив и не съдържа латекс. ⭐ УНИВЕРСАЛЕН И ВОДОУСТОЙЧИВ.Устойчив на атмосферни влияния.За вътрешна и външна употреба.Работи на трудно склеиваемых повърхности като метал и стъкло.Този взаимозаменяеми термоклей-стик е подходящ за повечето лепилни пистолети. ⭐ НА РАЗПОЛОЖЕНИЕ НА ЕДРО.Купувайте на едро, за да получите по-добра сделка.Идеален за офис, училище, проект "Направи си сам", декоративно-приложни изкуства, декорация на дом, ремонт.

Други функции

Най-добри сделки