.

.

Най-добрата в света на 11-инчов ультратонкая Перманентная двустранен лента AJ Sign за декоративно и приложно изкуство, щанцоване, снимки, Scrapbooking, ръчно изработени, на Х?

Най-добрата в света на 11-инчов ультратонкая Перманентная двустранен лента AJ Sign за декоративно и приложно изкуство, щанцоване, снимки,

BGN 18.28

Брой продукти
На склад

Машини за щанцованеТоплинното щамповане.Производство на етикети.Производство на ленти.Опаковане на подаръци. 55 ярда - по-дълги от дължината на най-добрата цена, при запазване на отлично качество.Размери 11 см на 164 фута.ЛЕСНО се отстранява - се отстранява ръчно, така че не ви трябват ножици за най-простия нанасяне!.ПРОЗРАЧНА и ултра-тънък - Прозрачна и максимално тънък (0,09 мм), което ви позволява да го използвате за всякакви цели, без увеличаване на обема!Което прави почти незабележими под всички видове хартия!.ПРИЛОЖЕНИЕ - За ВСИЧКИ видове декоративно-приложни изкуства, фотография, scrapbooking, заготовки за картон, пайети, пощенски картички, кутии, термичен печат, персонални машини за щанцоване и много-много други неща!. Ширина 11 см - Произведено специално за щанцоване на картон с размер на буквата!.

Други функции

Най-добри сделки