.

.

Стойка за телефон за велосипед, универсален държач за телефон за мотоциклет на 360 градуса, Метално огледало за велосипеди, стойка за волана, за монтиране на електри?

Стойка за телефон за велосипед, универсален държач за телефон за мотоциклет на 360 градуса, Метално огледало за велосипеди, стойка

BGN 1.33

Брой продукти
На склад

【Основните характеристики на продукта и предпазни мерки】-Нашата планина за телефон на вашия мотоциклет може здраво, за да запази вашия телефон за неровностях, повече не се притеснявайте за неговото падане по време на каране на моторМоля, внимателно прочетете "име" или "описание на продукта" нашето стойки за телефон на мотоциклет, преди да поръчате, за да се уверите, че моделът стойки за телефон на мотоциклет и година стойки за телефон на мотоциклет са подходящи за вашия мотоциклет.За да не причинят ненужни загуби и проблеми. 【ТРАЙНИ ние предлагаме 30-дневна безусловна безплатна замяна или връщане на парите; ако имате някакви проблеми по време на употреба, ние ще се радваме да ви предоставим решение. 【Основните характеристики на продукта и предпазни мерки】-Нашата планина за телефон на вашия мотоциклет може здраво, за да запази вашия телефон за неровностях, повече не се притеснявайте за неговото падане по време на каране на мотор.Моля, внимателно прочетете "име" или "описание на продукта" нашето стойки за телефон на мотоциклет, преди да поръчате, за да се уверите, че моделът стойки за телефон на мотоциклет и година стойки за телефон на мотоциклет са подходящи за вашия мотоциклет.За да не причинят ненужни загуби и проблеми. 【ТРАЙНИ ние предлагаме 30-дневна безусловна безплатна замяна или връщане на парите; ако имате някакви проблеми по време на употреба, ние ще се радваме да ви предоставим решение. Материал : алуминий сплав2. Област на приложение : почти всички мобилни телефони / смартфони (4,0 инча - 6,0 инча) 3. Характеристики на продукта : стационарен, мобилен телефон, навигация и източник на енергия за мобилни телефони, навигация4. Диапазон на настройка : може да се използва за превозни средства с акумулаторни батерии, мотоциклети, електрически велосипеди на три колела, проходимост, атв и т. Изходно напрежение : 5 V6. Изходен ток : 2 A7. Шарнирно окачване на конструкцията на 360 градуса, дава възможност за регулиране на ъгъла на монтаж на скоба по своему, много удобен за пользовании8. Дължина на линията : 124 СМ9. Нето тегло : 191 ЗАБЕЛЕЖКА : Контакти и напрежение за устройства с електрически вилици се различават за международно равнище, както и за употреба в дома дестинацията този продукт може да изисква адаптер или преобразувател.

Други функции

Най-добри сделки