.

.

Hairro Скоба За Изграждане на Човешка Коса Remy Клип Ins За Жени, Двойна Патици, Дебели Естествени Безшевни Щипки За Коса, 8 бр, 18 Скоби, Шнола на цялата Глава, Истински Коса

Hairro Скоба За Изграждане на Човешка Коса Remy Клип Ins За Жени, Двойна Патици, Дебели Естествени Безшевни Щипки За Коса, 8 бр, 18 Скоби,

BGN 40.76

Брой продукти
На склад

★ Скоба за удължаване на косата Hairro, само на 8 парчета с 18 скобиЗдрава коса без разделяне на връхчетата, 100% истински човешки косъм, мека и копринена.Може да се къдри, изправяне, боядисване и измиване, по естествен начин се смесват със собствените си коса.
★ Супер прости фиби за коса : просто отворете щипки за коса, и ги е лесен за поставяне и премахване на себе си за няколко минути, спестявайки си часове, прекарани в фризьорски салон, незабавно добавяне на обем и дължина.Мини скоби от неръждаема стомана прошиты двойни нишки на 5 места, им е лесно да падне.
★ Скоба за удължаване на косата : добре обработени машинното начин двойни нишки, е запазване на косата, без загуба, гъсти от горе до върха. идеален за жени с редеющими коса за придаване на обем, дължина и удар собствените си коси.Шнола за коса - добър помощник за такива поводи като сватба, среща, парти или всеки специален момент, когато вие искате да имате дълга гъста коса.
★ Проста шнола за удължаване на косата, не е необходимо нагряване или лепило, просто закрепете на собствената си коса, това е удобно, спестява време и е практически безвредно за собствената си коса и кожа на главата.
★ Като изберете количеството и цвета?Обикновено ние ви предлагаме да изберете дължина в съответствие с дължината на собствената си коса, която може добре да се комбинира със собствените си коса и не става по-тънка в двата края. 2 опаковане се препоръчва за клиенти с изтънчен тип коса, за да ги дължина и обем 3 на опаковката, ако ви харесват гъста коса.Що се отнася до цветовете, предлагаме ви да изберете цвят по ваш собствен корените на косата. да, това е 100% истински човешки коси, събрани при млади здрави донори.Можете да преминат през тест за изгаряне, за да се определи. истински човешки косъм бързо избледняват до пепел след изгаряне, те миришат горелым аромат.Синтетични косми е първо расплавятся, а след това подгорят, след горене ще остане малко пластмасови топчета. тази шнола за коса разширения, изработен от един слой на стандарт патица на всеки детайл, така че тя е по-тънка, отколкото в стил двойна патица.Обикновено 1-2 опаковки достатъчно, за да направи правене на обемна прическа, ако ви харесва гъста коса, ще отнеме 2-4 опаковки.Защото това е 100% човешка коса, можете да се къдри, изправяне, боядисване.

Други функции

Най-добри сделки