.

.

DOITOOL Скрубер за кожата на Главата, Четка за миене на главата, Шампоан, Четка за миене на косата, 6 бр., Мека, Влажна, Суха Четка За Измиване на Косата, Масажор за Беля Ко?

DOITOOL Скрубер за кожата на Главата, Четка за миене на главата, Шампоан, Четка за миене на косата, 6 бр., Мека, Влажна, Суха Четка За Измиване

BGN 2.67

Брой продукти
На склад

Те са разположени близо до кожата, за да вземе душ и внимателно мръсотията от кожата на главата, като масажирате меридиан на кожата на главатасредства за грижа за косата.Изработен е от висококачествен материал, безопасен, полезен и трайни за дълго използване. масажор за кожата на главата в банята.Ергономичен дизайн, удобен за хващане, не травмирует кожата на главата за безопасна употреба. четка за почистване на кожата на главата.Това са меки и удобни масажни четки за коса и кожа на главата, здрави и удобни. четка за измиване на главата с шампоан.Тези массажеров за кожата на главата толкова много предимства, те са предназначени за леки масажиране на скалпа, докато миете косата. скрубер за душата.Те са разположени близо до кожата, за да вземе душ и внимателно мръсотията от кожата на главата, като масажирате меридиан на кожата на главата.средства за грижа за косата.Изработен е от висококачествен материал, безопасен, полезен и трайни за дълго използване. масажор за кожата на главата в банята.Ергономичен дизайн, удобен за хващане, не травмирует кожата на главата за безопасна употреба. четка за почистване на кожата на главата.Това са меки и удобни масажни четки за коса и кожа на главата, здрави и удобни. четка за измиване на главата с шампоан.Тези массажеров за кожата на главата толкова много предимства, те са предназначени за леки масажиране на скалпа, докато миете косата. скрубер за душата.Описание на Тези четки могат дълбоко почистване на косата, да се отпуснете мускулите на главата и осигуряват усещане за комфорт и релакс.Ще спя добре след употреба.Лесен за употреба, почиства кожата на главата по-малко количество шампоан и балсам и повишава ежедневна грижа за здравето.Гладка повърхност и заоблени ръбове, което го прави по такъв след употреба.Характеристики - Цвят : различни цветове; - Материал : TPR; - Размер : 10,00 X6,80 X6,00 см; 3, 93 X2, 67 X2, 36 инча; Осъществяване включва 6 масажни билата TPR.

Други функции

Най-добри сделки