.

.

Детски футболни топки YANYODO 3 размера, Спортни Традиционните футболни топки, Класически за младежта, Идеални за мача на открито или на закрито, черно-бели, 3 бр. с 1 Пла?

Детски футболни топки YANYODO 3 размера, Спортни Традиционните футболни топки, Класически за младежта, Идеални за мача на открито или на

BGN 2.00

Брой продукти
На склад

Размер 3 се препоръчва за малки деца на възраст от 3 до 8 годиниИздръжлив дизайн от TPU и точно зашити конструкция издържа на износване.Устойчив на надраскване и не съдържа BPA.Вътрешен гумен балон за най-добро задържане на въздуха, за да футболна топка поддържа форма и по-дълго остава надутым. Забележка : топката пристига сдутым.Помпа В комплекта не е включена.Футболна топка перфектен размер, за децата, може да го държите в ръце и да хвърлят.Това е портативен уред подходящ размер за деца на възраст от 12 месеца до 8 години, за да се забавляват, без да причинява вреда на краката. Футболни играчки помагат да развиете у детето умения като улавяне, хвърляне и удар.Това е идеалната забавни играчки с наклоняющимся топката, която вие заслужавате.

Други функции

Най-добри сделки