.

.

Копринен Сатен, Чепчик за Коса за Сън, Чепчик за Сън с Мека Еластична Лента, Чепчик за Сън, естествена Коприна Чепчик за Сън, за Къдрава коса, За сън от Естествена кос?

Копринен Сатен, Чепчик за Коса за Сън, Чепчик за Сън с Мека Еластична Лента, Чепчик за Сън, естествена Коприна Чепчик за Сън, за Къдрава

BGN 1.33

Брой продукти
На склад

?【САТЕН шапка с РАЗЛИЧНО ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ 】 : Тази шапка за коса осигурява голямо удобство при ежедневна употребаТози копринен чепчик - това не е просто шапка за сън, можете да се носят го за измиване на лицето, грим или извършване на домашна работа.В свободното си време у дома ви ще ви помогне сатен шапка - добър помощник в грижата за косата. ?【В сатенена шапочке се използва висококачествен мек материал 】 : Капачка за спане е изработен от сатен, който е мек, лъскав, дишащи, леки и има добра еластичност.Шапка позволява на косата да се намали триенето между косата и възглавницата по време на сън, за да защитите вашата коса и да ги предпази от прекомерно изсушаване. ?【Сатен шапчица за сън не стихва през нощта】 : Диаметър на шапки за сън е 30 см / 11,8 инча, независимо от това, гъсти имате коса или тънки, права или къдрава, можете да го носите с добра еластичност, тя няма да бъде опъната и не отшумява. ?【Подарък за ЖЕНИ】 : Нашата сатен шапката красиво опаковани, чудесен подарък за мама и приятелите. ?【 ГАРАНЦИЯ за КАЧЕСТВО 】 : Ние се стремим да произвежда най-удобна шапка за спане за нашите клиенти.Моля, не се колебайте да се свържете с нас по всеки въпрос.Ние със сигурност ще ви осигури задоволително решение в рамките на 24 часа. чепчик за коса за сън, копринени чепчики с широк ластик за черни жени, чепчики за сън за жените с къдрава коса, сатен, чепчик за сън ① Широк спектър от приложения-можете да увийте добре косата след употреба на маска за коса не испачкает чаршафа по време на сън, не губи цвета, можете да използвате по време на сън, за измиване на лицето, грижа за кожата, при изпълнение на домашни работи.Тя може да се използва като шапки за душ, за да предпазите косата си от намокания по време на къпане. ② Защитете косата си - облечена в сатен с шапка по време на сън предпазва косата от разделяне на връхчетата.Косата не е твърде растрепаны, когато възникнат.Предпазва от косопад и оцветяване на вашите чаршафи. Еластичен широка каишка : подходящ за повечето размери на главата, каишка няма да бъде тугим по време на сън, така че главата ще се чувстват неудобно.Когато ворочались, ги лесно ще хвърля.Дори ако ще го носите за дълго време, той няма да предизвика никакъв дискомфорт главата си, той не оставя следи по вашия челото си.голяма сатен шапка-коприна шапка-наметало за коса по време на сън-cap хари за черни жени-сатен шапка за сън е с къдрава коса-мека и удобна коприна шапчица за сън.

Други функции

Най-добри сделки