.

.

Zerodeko, 1 бр., Четка за тяло, Душ, Кърпи за баня, Дъвка За Душата, Гъба, Чистач, Русалка, Кърпа, Гъба, за Гъба, Оттягивающее Кърпа, Кърпа За Смилане на Гърба, Кърпа за душ, Ръ?

Zerodeko, 1 бр., Четка за тяло, Душ, Кърпи за баня, Дъвка За Душата, Гъба, Чистач, Русалка, Кърпа, Гъба, за Гъба, Оттягивающее

BGN 0.67

Брой продукти
На склад

СКРУБЕР за ЗАДНАТА ЧАСТ на ТЯЛОТО - е Изработен от висококачествен материал, удобна, висок клас и е проектирана за продължителна употребаРУКАВИЦА от ЛЮФЫ - задната част на гъба за чистач, спестява време и енергия, осигурява ежедневно дълбоко почистване на тялото.ГЪБА ЗА ДУШ - нейната конструкция позволява почистване на кожата и да почистват порите в такива области, като на гърба, шията, раменете.И тялото, спестете време и енергия, ежедневно губите дълбоко почистване на тялото.САМОАППЛИКАТОР НА гърба - Отшелушивающая кърпа за баня Може лесно да се изтрие вас, като къпането е по-удобно.ГЪБА ЗА МИЕНЕ на гърба с ЛУФА - Висока производителност - универсална и ефикасно, ефективно премахва излишните мазнини, помага да почистите добре и помассировать тялото.СКРУБЕР за ЗАДНАТА ЧАСТ на ТЯЛОТО - е Изработен от висококачествен материал, удобна, висок клас и е проектирана за продължителна употреба.РУКАВИЦА от ЛЮФЫ - задната част на гъба за чистач, спестява време и енергия, осигурява ежедневно дълбоко почистване на тялото.ГЪБА ЗА ДУШ - нейната конструкция позволява почистване на кожата и да почистват порите в такива области, като на гърба, шията, раменете.И тялото, спестете време и енергия, ежедневно губите дълбоко почистване на тялото.САМОАППЛИКАТОР НА гърба - Отшелушивающая кърпа за баня Може лесно да се изтрие вас, като къпането е по-удобно.ГЪБА ЗА МИЕНЕ на гърба с ЛУФА - Висока производителност - универсална и ефикасно, ефективно премахва излишните мазнини, помага да почистите добре и помассировать тялото.Списък на пакетите 1 x лента за изсушаване на гърба Характеристики - Материал : Изкуствена влакна и губчатое кърпа за душ. - Размер : Около 60 х 9,3 х 1 см кърпа за душ. - Цвят : Синя четка за почистване на гърба. - Може лесно да си по-удобни за къпане кърпи за тяло. - Изработена от висококачествен материал, удобна, качествена и устойчива мочалочная рукавица за продължителна употреба. - Дърпане на конци две ръце, можете да задържи луфа за баня. - тялото, спестете време и енергия, дневни гъба за дълбоко почистване на тялото за душата. - въжета позволяват толкова лесно да се достигне до части от тялото, които тя може да ви помогне да изчистите гърба си, когато се взема душ. Дъвка за душата.Описание на продукта Апликатор за овлажняващ крем за тялото на Този продукт е изработен от висококачествен материал, има формата на ивици и е здрава за по-дълга употреба.

Други функции

Най-добри сделки