.

.

VICASKY 40 бр Съединители Жени Брошка Аксесоари за Бродерия Амулети За Бродерия Череп Чар Защитни Декоративни Брошки Шевни Готически САМ Мозайка Шиене за Бижута Обтег?

VICASKY 40 бр Съединители Жени Брошка Аксесоари за Бродерия Амулети За Бродерия Череп Чар Защитни Декоративни Брошки Шевни Готически

BGN 1.00

Брой продукти
На склад

Декор брошки във формата на череп : Изработена е от надежден метален материал, тази на жени е много практична и трайнаЖени-пазител с череп : тя може да е по-добре да стъпи на дрехите си, не е лесно да се падне и няма да навреди на вашите дрехи.Сигурността на метал : Изработен е от надежден метален материал, този щифт е много практичен и е оценен за по-дълъг живот.Пънк-игли : Наметочная жени за капитониране-Тази на жени с гладка повърхност, без чеп няма да навреди на ръцете, когато на върха ще бъде покрит.Сигурността на закрепване : това ви позволява по-добре да го монтирате на вашата рокля, не ви позволява лесно да падне и няма да навреди на вашите дрехи.Изработени от сплав, тази брошка е безопасна и практична, издържа дълго време.Осъществяване Списък на 40 x игли с черепа Характеристики -Размер : 10,00 X4,90 X0,30 см / 3,93 X1,93 X0 брошка в стил пънк. -Материал : жени с чар във формата на черепа от сплав -Изработени от надежден метален материал, тази на жени е много практичен и е предназначена за дълъг живот. -Цвят : античен сребърен, безопасни игли от древна бронз -Широк спектър от приложения, нашата здрава английска жени е добре за капитониране, етикети за дрехи, за определяне на одеяла, декорации и т., на Английски език на жени с черепа. - а и не е толкова лесно да се огъват.Повърхността на метални английската игли добре боядисан, защитени от ръжда брелками под формата на черепа. - лични или професионални теми, лесен за използване и извършвани с ръцете си за Хелоуин. -Английска жени се предлага с предохранительной катарама, която записва пин и затваря върха за безопасна употреба.Описание на продукта Интериор за брошки във формата на черепа Тези декоративни игли за брошки са с красив дизайн, елегантни и экстраординарны, което позволява да се използват в тях са повече материали, за да създаде нов имидж. метална сигурността на Тази на жени под формата на черепа за извършване на работи е направена от висококачествен и безопасен сплав. жени-шарм под формата на черепа - идеалното допълнение към вашия гардероб.

Други функции

Най-добри сделки