.

.

Чанта за съхранение на играчки GAFOKI, Органайзер, играчки за баня, Детски Органайзер за съхранение на играчки, Играчки за деца, Окото Закачалка за играчки, Чанта за съ?

Чанта за съхранение на играчки GAFOKI, Органайзер, играчки за баня, Детски Органайзер за съхранение на играчки, Играчки за деца, Окото Закачалка

BGN 4.45

Брой продукти
На склад

Оксфорд плат, полиестерМногофункционална чанта за съхранение на играчки : Вашата баня ще изглеждат винаги спретнат, чист и - свободен!Чанта-раница с пясък.Плажна чанта Sand Toys : тя може да бъде не само в банята, но и в спалнята, кухнята, хола и всяко друго място, където искате да съхранявате продукти.Играчка от плажния пясък : Нашата mesh мрежа - перфектния органайзер за играчки за баня, защото окото се намира в специална разстояние един от друг.Въздухът може лесно да мине през отвора, така че водата бързо изтича.Мрежа за играчки с вендузи : Органайзер за играчки с вендузи - Разстояние между вкара кърпа е много голям и притока на вода може лесно да премине над мрежата и да излизат навън.Окото чанта за играчки в банята : Въпреки, че тя се осъществява под формата на мультяшного заек, тя е много практичен при употреба.Пратката включва 1 х калъф за съхранение Характеристики -Той е изработен от висококачествен материал, който може известно време служи като стойка за съхранение на играчките в банята. - Размер : 43,00 X35,50 X0,60 см / 16,90 X13,95 X0,24 инча Мрежест организатор на играчки за баня. - Помага му напълно се вливат в сравнение с всички видове пластмасови организаторите, както нещастници-това е много здрава чанта за съхранение на детски играчки с вендузата. - Той може да бъде не само в банята, но и в спалнята, кухнята, хола и всяко друго място, където искате да съхранявате обекти, висящ органайзер за играчки за душата. - Въпреки че той е проектиран във формата мультяшного заек, той е практичен, когато използвате в него мрежест торбичка. - Също така може да стане добър избор за подарък за вашите приятели, които да имат дете, те ще се радвате на това детско съоръжение. - Материал : плат Оксфорд и bag-държач за играчки от полиестер за баня.Информация за стоки Мрежа за съхранение в банята По този начин, те никога повече не заплесневеют, няма да смърди и не ще бъдат пълни с гъбички!.bag-държач за играчки за баня За разлика от повечето други пластмасови каботажните и организаторите за баня, тези мрежести подложки са предназначени за отвеждане на цялата водата и бързо съхнене на вашите принадлежности за баня, детски играчки.

Други функции

Най-добри сделки