.

.

Опаковка сапун за ръце Стенен за баня и кухня - Стенен монтаж Опаковка сапун без пробиване, Бутилки за Многократна употреба за сапун за ръце с помпа - 2 Бутилки 2 Монт?

Опаковка сапун за ръце Стенен за баня и кухня - Стенен монтаж Опаковка сапун без пробиване, Бутилки за Многократна употреба за сапун за ръце

BGN 1.67

Брой продукти
На склад

Първо почистете стената и се уверете, че тя е гладкаНанесете лепило върху задната част на притежателя под формата на ивици. (На разстояние 3-5 см). Силно натиснете изделия към стената с двете си ръце и се прикрепва ситкер.След като изчакате 24-48 часа (2 дни), свалям стикер.Сапун за миене на съдове.Измиване на тялото. ?Великолепен дизайн - Разработен в САЩ и отговаря на екологичните стандарти, обновен подсилен корпус от PET пластмаса с тегло 55 грама и водоустойчиви етикети.Здрав и не ръждясва и не обесцвечивается. ? Липсата на пробиване и лесен за инсталиране - Технология за стенен монтаж, без пробиване осигурява висока стабилност дозаторов шампоан, снабден с лесен отклеивающимися допълнителни стикери, които не оставят следи по стените.Лесен за използване, без удари, без да се повреди. ? Спестете разстояние - Дръжте нещата в чистота и ред, притежават висока практичност, много подходящи за употреба с шампоан, климатик, гел за душ, сапун за ръце, сапун за миене на съдове, лосион и т. Организирайте банята и кухнята, което ще направи вашия душ в банята по-красиви и спретнати. ? Широко приложение - идеален за монтаж над мивка, в душ кабината или в ключови места на вашия дом или бизнес.Независимо дали е у дома, вилата, къмпинг, малка къща или офис, ресторант, магазин, този комплект дозаторов кехлибарен сапун е идеалното решение за вас.Това е също една чудесна идея за подарък като housewarming или празничен подарък. ? Гаранция за удовлетвореност - По всеки въпрос, който е свързан с вашата покупка, ние ви отговорим в рамките на 24 часа, нашето пълно обслужване на клиенти ще осигури приятелска, легкодоступную подкрепа и удобен процес на покупка. ?Великолепен дизайн - Разработен в САЩ и отговаря на екологичните стандарти, обновен подсилен корпус от PET пластмаса с тегло 55 грама и водоустойчиви етикети.Здрав и не ръждясва и не обесцвечивается. ? Липсата на пробиване и лесен за инсталиране - Технология за стенен монтаж, без пробиване осигурява висока стабилност дозаторов шампоан, снабден с лесен отклеивающимися допълнителни стикери, които не оставят следи по стените.Лесен за използване, без удари, без да се повреди. ? Спестете разстояние - Дръжте нещата в чистота и ред, притежават висока практичност, много подходящи за употреба с шампоан, климатик, гел за душ, сапун за ръце, сапун за миене на съдове, лосион и т.

Други функции

Най-добри сделки