.

.

Beautyflier 5 бр. на скоби за Хигиенично червило, Ключодържател, Изкуствена Кожа, Притежателят на Червило, Чанта за Хигиенично Червило, Титуляр на Балсама за устни, Пътни ?

Beautyflier 5 бр. на скоби за Хигиенично червило, Ключодържател, Изкуствена Кожа, Притежателят на Червило, Чанта за Хигиенично Червило,

BGN 3.73

Брой продукти
На склад

Пратката включва : 5 бр брелков за хигиенни червила, поне веднъж в живота си напълно дополните туба с балсам за устни; обикновен подарък може да има голямо значение, и всеки се нуждае от нещо сладко и функционално.Здрав материал : всеки ключодържател-държач за червило е изработен ръчно от здрава изкуствена кожа с високо качество, равномерно прошит и е трайна, изглежда елегантно и изящно. Размер : 3,15 инча височина (с изключение на метален пръстен), максимална ширина на 1,18 инча, идеално задържа балсам за устни със стандартен размер, с диаметър 0,6 инча.Прикрепете ги към своята дамска чанта, ключове, раница, чанта за памперси, крючку за шкафчета, кутия за обяд, косметичке, ръчен багаж, спортна чантата, портфейла и навсякъде, където се намира в рамките на своя обсег; червило лесно да се намери веднага, а балсамът за устни е лесно да загубят, че ще донесе по-голямо удобство в живота ви.Изискани подаръци : Тези ключодържатели-държачи за червило проста, но стилна форма, красиви ярки цветове, изискани и стилни, подходящи като сладки подаръци за вашите майки, съпруги, сестри, приятели, приятелки, учители, колеги и много други.

Други функции

Най-добри сделки