.

.

Ястието 2 елемента От Дърво Баня Душ Тава За Съхранение на Съдове Bath Shower Bathroom Дървена Кутия за Баня (Цвят: светло сиво) (Цвят: Light Grey)

Ястието 2 елемента От Дърво Баня Душ Тава За Съхранение на Съдове Bath Shower Bathroom Дървена Кутия за Баня (Цвят: светло сиво) (Цвят: Light

BGN 3.33

Брой продукти
На склад

1 Самата кутия разполага с лек и силен аромат. Текстура, прозрачна, но стилът на един модерен и красив. Естествено качеството на дърво червен дъб, твърд материал, силен натиск, трудно е деформиран, лесно се абсорбира и се разваля. Уникален дизайн, която осигурява сухота и по-благоприятни за дългосрочно съхранение. Лесен за почистване и не се деформират. Самата кутия разполага с лек и силен аромат. Текстура, прозрачна, но стилът на един модерен и красив. Естествено качеството на дърво червен дъб, твърд материал, силен натиск, трудно е деформиран, лесно се абсорбира и се разваля. Уникален дизайн, която осигурява сухота и по-благоприятни за дългосрочно съхранение. Лесен за почистване и не се деформират. Самата кутия разполага с лек и устойчив аромат . Текстура, прозрачна, но стилът на един модерен и красив. Естествено качеството на дърво червен дъб, твърд материал, силен натиск, трудно е деформиран, лесно се абсорбира и се разваля. Уникален дизайн, която осигурява сухота и по-благоприятни за дълъг хранения5. Лесен за почистване и не се деформират. Материал : дърво Цвят : като на снимката Размери : 7,9*12 см Характеристики : Бъдете внимателни, да не се използва стерилизатор, микровълнова печка и други резултати при висока температура електрически уреди, които не са разположени отстрани на плочи, не са изложени на риск и не кипятятся.дървото е естествен материал, то трябва да има различни цветове и линии, и тя има своите уникални характеристики, макар и да няма пукнатини, не променя цвета си, няма дупка, няма пробиване - това е нормално, ръст на дървен материал в околната среда, осветление и т., Тъй като все още съществуват различия в цвета на дървесината, заедно с монитор, не е използвана, това ще бъде малко по-различно, приятели на разума, на внимателен преглед, това не се променя, това е нормално.Пратката включва : 2 * кутия.

Други функции

Най-добри сделки