.

.

Cabilock стелажи За Съхранение на Организатор на Багажник 1 бр. Рафтове За Съхранение на Многофункционален Монтиране на Багажник е с Голям Капацитет Кошница Полк със С?

Cabilock стелажи За Съхранение на Организатор на Багажник 1 бр. Рафтове За Съхранение на Многофункционален Монтиране на Багажник е с Голям

BGN 6.60

Брой продукти
На склад

Идеалното място е в кухнята и в банята, ще спести място и ще направи помещението чистС поставка за сешоар, многофункционален и здрава, и отговаряща на вашите изисквания за съхранение.Подходящ за врати на гардероба с ширина 2,5 см, с отвор, може да се монтира винтове.Свободен нокти, стил окачване на врата, лесен за инсталиране и отстраняване.Изработен от висококачествен железен материал, лесно ръжда и да се огъне.Идеалното място е в кухнята и в банята, ще спести място и ще направи помещението чист.С поставка за сешоар, многофункционален и здрава, и отговаряща на вашите изисквания за съхранение.Подходящ за врати на гардероба с ширина 2,5 см, с отвор, може да се монтира винтове.Свободен нокти, стил окачване на врата, лесен за инсталиране и отстраняване.Изработен от висококачествен железен материал, лесно ръжда и да се огъне.Описание на Този предмет е изработен от висококачествен материал, за трайно и устойчиво използване без избледняване.Той е лесен за инсталиране и е добър държач за сешоар и организатора за съхранение в домашни условия или в хотел.Можете да го окачите на две куки.Той е идеален за съхранение на сешоар, ножици, гребени и други дреболии.Характеристики - Цвят : Бял. - Материал : Желязо. - Размер : прибл. 25x15x15,5 см - Изработен от висококачествено желязо материал, не е лесно ръжда и да се огъне. - Без нокти, стил окачване на врата, лесен за инсталиране и отстраняване. - С поставка за сешоар, многофункционален и здрава, и отговаряща на вашите изисквания за съхранение. - Подходящ за врати шкаф с ширина 2,5 см, с отвор, може да се монтира винтове. Е идеално място, в кухнята и в банята, ще спести място и ще направи помещението чист.Пратката включва 1 х рафтове за съхранение.

Други функции

Най-добри сделки