.

.

Alipis 4 опаковки 6 държач за напитки тава за напитки държач за напитки за доставка държач за чаши с държач за напитки за доставка държач за чаши кафе на държач за напит?

Alipis 4 опаковки 6 държач за напитки тава за напитки държач за напитки за доставка държач за чаши с държач за напитки за доставка държач

BGN 9.87

Брой продукти
На склад

Перлена кожаПОДНОС за НАПИТКИ : Тава за чаши, изработени от екологично чист материал, много безопасно за храни.ПОСТАВКА ЗА НАПИТКИ ЗА ДОСТАВКА : Изработен от висококачествена материал, безопасен и полезен за здравето при употреба.За многократна употреба ИЗОЛИРАН ДЪРЖАЧ ЗА ЧАШИ КАФЕ на : могат да се използват повторно, за да спести пари.НОСИТЕЛ ЗА НАПИТКИ от ЦЕЛУЛОЗНО-ВЛАКНЕСТА МАСА : достатъчно здрав, това е лесно да се скъса, и той може да попаднат директно в храната.УДОБНА табла за чаши : Изработена от красива, лека и здрава водоустойчива черна пяна с висока плътност, тази красива чанта за съхранение не се плъзга, устойчиви на погремушкам и супер.Пратката включва 4 тава за чаши на храна за вкъщи Характеристики -Подходящо за ресторант, магазин, десерт, кафе и т. - Материал : pearl кожа - Цвят : черен - Тази поставка за напитки е чудесно за всички топли и студени напитки. - Размер : 30,00 X20,00 X7,00 см / 11,79 X7,86 X2,75 инча - Ефективна изтичане на напитки, удобно переноска на топли напитки. - Тава за чаши, изработени от екологично чист материал, много безопасно за храни. - Подходящ за опаковане на кафе, напитки, мляко, чай и др Описание на продукта Този поставка за чаши, изработени от висококачествен материал, който е траен, vi, Този ефективен контейнер за напитки ще позволи на клиентите и персонала услуги по доставка на безопасно да бъдат транспортирани на няколко чаши, като се гарантира, че всички напитки ще бъдат доставени без разливи и елементарно.И е подходящ за ресторант, десерт, кафе и т. Характеристики - Цвят : черен - Материал : pearl кожа - Размер : 30,00 X20,00 X7,00 см / 11,79 X7,86 X2,75 инча - Екологично чисти материали, безопасни и биоразградими. - Поставете продукта в дъното на квадратен пакет, за да се избегне наклон напитки пакетирана. - С уникален дизайн, с шест дупки, с прорези и здраво въплътена. - Това могат да бъдат за многократна употреба, за да пести вашите пари. - Този продукт може да се използва в стъклена витрина, за да се предотврати отделянето на стоки.

Други функции

Най-добри сделки