.

.

органайзер за баня с 3, 4, 5-степенна стойка за душ | Ъглов рафт за аксесоари за баня | Пластмасова стойка за душ с сливными дупки, защитена от корозия (3-степенна)

органайзер за баня с 3, 4, 5-степенна стойка за душ | Ъглов рафт за аксесоари за баня | Пластмасова стойка за душ с сливными дупки, защитена

BGN 3.33

Брой продукти
На склад

Пластмасата 【3,4,5-ярусная полк】 Органайзер за баня с поставка за душ с различни размери на избор в зависимост от вашите нужди за съхранение.Тази компактна ъглова душ-часова рецепция и може да се използва в бани, кухня, пералня, всекидневна, спалня, балкон и т. 【Регулируема височина】 Можете да регулирате височината на рафтовете, като прът и рафт за съхранение на дълги / високи позиции.Рафтове, също могат да се съберат заедно, за да се създаде колкото се може повече хора, колкото пожелаете. 【Перфектен дизайн】 Разработен с дренажни отвори за бърза вентилация и отвеждане, които ефективно да останат сухи.Качеството на пластмасата, не подлежат на различно корозия и е подходящ за съхранение на принадлежности за баня във влажна среда. 【Лекотата на монтажа】 Лесно за монтаж без използване на инструменти и лесно запознат за почистване. 【100% ГАРАНЦИЯ за връщане на парите】 Ние предлагаме 100% удовлетвореност от 30-дневния безплатен връщане.Моля, не се колебайте да се свържете с нас с всякакви въпроси. 【3,4,5-ярусная полк】 Органайзер за баня с поставка за душ с различни размери на избор в зависимост от вашите нужди за съхранение.Тази компактна ъглова душ-часова рецепция и може да се използва в бани, кухня, пералня, всекидневна, спалня, балкон и т. 【Регулируема височина】 Можете да регулирате височината на рафтовете, като прът и рафт за съхранение на дълги / високи позиции.Рафтове, също могат да се съберат заедно, за да се създаде колкото се може повече хора, колкото пожелаете. 【Перфектен дизайн】 Разработен с дренажни отвори за бърза вентилация и отвеждане, които ефективно да останат сухи.Качеството на пластмасата, не подлежат на различно корозия и е подходящ за съхранение на принадлежности за баня във влажна среда. 【Лекотата на монтажа】 Лесно за монтаж без използване на инструменти и лесно запознат за почистване. 【100% ГАРАНЦИЯ за връщане на парите】 Ние предлагаме 100% удовлетвореност от 30-дневния безплатен връщане.Моля, не се колебайте да се свържете с нас с всякакви въпроси. Размер : 3, 4, 5 нива, органайзер за баня Материал : пластмаса Мултифункционалност : може да се използва в бани, кухня, пералня, всекидневна, спалня, балкон и т., Перфектен дизайн : Дренажни отвори за бързо изсушаване и регулируема височина, за да отговори на разнообразните нужди за съхранение на Лекотата на монтажа : Душ стойка за аксесоари за баня, която е лесна за монтаж и демонтаж без инструменти.

Други функции

Най-добри сделки