.

.

Перезаряжаемое Голямо Огледало за грим FUNTOUCH с подсветка и 10-кратно увеличение, Тоалетен грим Огледало с осветление и 96 светодиоди, Регулируема докосване, завъртан?

Перезаряжаемое Голямо Огледало за грим FUNTOUCH с подсветка и 10-кратно увеличение, Тоалетен грим Огледало с осветление и 96 светодиоди,

BGN 3.33

Брой продукти
На склад

? [Перезаряжаемое огледало за грим с капацитет 2000 mah] Голямо огледало за грим FUNTOUCH с подсветка, вградена литиева батерия с капацитет 2000 mah, след пълно зареждане може да работи непрекъснато в продължение на 2-3 часа, няма нужда от често зареждане, да пътуват удобно и да използватеКозметично огледало с осветление могат да се зареждат чрез USB кабел от powerbank, КОМПЮТРИ и т., Мека подплата в долната част позволяват на огледало с осветление стабилно стоят сами на масата. ?[ПОДОБРЕНИ огледало за грим на по-голям размер с подсветка] Това е огледало за грим с подсветка - най-голямото огледало за грим на пазара. дължина 14,6 инча * ширина 9 см, което осигурява голям и ясен широкоъгълен преглед с висока разделителна способност, като ви помага да получите безупречен професионален грим. ? [45 led огледала за грим С подсветка] Подобрени огледало за грим с вградени 45 регулируеми светодиоди. огледало vaniyt с подсветка и увеличаване на идеален за офиса, дома, стаята с приглушено осветление и на повечето други места. осветление тоалетна масичка естествена и мека, ярка, но не ослепляющая, лесно переключайте цветовата температура, за да лицето ви е ясно!. ?[1 X ОГЛЕДАЛО за грим И преносимо огледало с 10-кратно увеличение] 1 X Огледало за грим с висока разделителна способност с подсветка отразява вашия грим като цяло, преносимо увеличително огледало с 10 пъти осветление спомага за ясно виждане на всеки детайл и да деликатен грим, като спирала, очна линия, веждите и червило.Малко огледало с 10-кратно увеличение и 2 вендузи може да се монтира на голям огледало за грим с подсветка. (Препоръчва се разстояние за използване на малко огледало, с 10-кратно увеличение ≤4 инча). ?[ПЕРЕДВИЖНОЕ ОГЛЕДАЛО за грим със свободен завъртане на 360 °] Десктоп грим огледало с осветление може да се върти нагоре и надолу на 180 градуса и обемно се върти на 360 градуса.Намерите лесно перфектния ъгъл на виждане без усилие, че прави грима по-удобно.Разглобяема конструкция скоба го прави преносим огледало за грим с подсветка, много подходящ за пътуване. ?[12 месеца гаранция] FUNTOUCH има строга система за контрол на качеството, ние предлагаме гаранция за подмяна на 12 месеца.Просто не се колебайте да се свържете с нас чрез телефонния център на поръчката, ако се сблъскате с някакви проблеми при получаване или използване на нашите огледала за грим с подсветка.

Други функции

Най-добри сделки