.

.

Lermende 3 бр./опаковане. Прозрачната Чанта за тоалетни принадлежности, Одобрен от TSA, Пътна ръчния Багаж, Чанта, съответстваща на изискванията на авиокомпанията, с Разм?

Lermende 3 бр./опаковане. Прозрачната Чанта за тоалетни принадлежности, Одобрен от TSA, Пътна ръчния Багаж, Чанта, съответстваща на изискванията

BGN 6.05

Брой продукти
На склад

Прозрачната чанта за тоалетни принадлежности, одобрен от TSA - Прозрачна чанта за тоалетни принадлежности, одобрен от TSA, е строго съответства на правилата 3-1-1Лесно и бързо се мине през сервиз за сигурност на летището.- Добри козметични чанти за тоалетни принадлежности с размерите на литър за всички възрасти.Прозрачната чанта за тоалетни принадлежности Tsa с издръжлив дизайн - изработен от прозрачен PVC материал, екологично чист, за да могат бързо да разглеждате и да получите елементи.Голяма дебелина, което прави чантата е по-стабилна и лесна за почистване, тя множество.Водоустойчива чанта за тоалетни принадлежности, одобрен от Tsa. Чанта за тоалетни принадлежности авиокомпании са прозрачни и водоустойчив, за да побере всички ваши вещи, включително течности, и по-малко устойчиви на протечкам в случай, че една от вашите бутилки ще се пролее.Насладете се на пътешествието си без притеснения.Подобрена пътна чанта Tsa с луксозни система цип - Здрава гладка цип, голям отвор за цип и луксозен гребец за цип улесняват нейното откритие и опаковки.И той е устойчив на корозия. чанта с цип повече е трайна, отколкото тези на по-евтини чанти с цип.Размер на ръчния багаж и универсални прозрачни козметични чанти - размер квартовой чанти е 7,9 х 5,9 х 2.4 инча, той е удобен за носене, когато пътувате или да излезете на улицата. идеален за течности, шампоан, течен сапун, лосион, парфюми, козметика, паста за зъби, четка за зъби, гребени и така нататък.A : Чанта за тоалетни принадлежности, 3 бр. набор от организаторите за тоалетни принадлежности (3 еднакви по размер, в един пакет може да се съхранява течност, в другата - козметични средства, в другия-лекарства. Въпрос : Те са наистина непромокаеми?. A : PVC и е водоустойчив.Чанта само водоустойчива. Въпрос : всеки, Който взема със себе си в самолета тази пътна чанта за тоалетни принадлежности?.За : Тази чанта с тоалетни принадлежности могат да вземат със себе си в самолета, но количеството на течността, която изпращате, не трябва да надвишава определен лимит.Те са предназначени за съхранение на различни резервоари с течност с обем не повече от 100 мл.

Други функции

Най-добри сделки