.

.

Шнола SUYYA за Удължаване на Косата от Истински Човешки коси, Шнола За Коса Разширения ins Директен Шнола за Човешки Косъм ins Двойна Патици Натурална Черна Шнола за Изг?

Шнола SUYYA за Удължаване на Косата от Истински Човешки коси, Шнола За Коса Разширения ins Директен Шнола за Човешки Косъм ins Двойна

BGN 2.33

Брой продукти
На склад

【Косата салонного качество】 Благородна шнола за коса разширения от истински човешки коси, без entanglements, без загубаКосата е гладка и мека.Нашите щипки за изграждане на човешки косъм, може да се къдри.Това може да продължи 3-4 месеца при добри грижи. 【Спецификация щипки за удължаване на косата】 По-дебели 7шт щипки за човешки косъм : 12 см : 100 г, 14 инча : 110 грама, 16-22 инча : 120 г. Съвет : купете си 1 опаковка за тънка коса, купете си 2 опаковки, ако ви харесва силна обем, лесна за полагане и премахване. 【Бързо време на доставка 】 безплатна доставка, на склад в САЩ, тази шнола за изграждане на човешки косъм, може да бъде отведен бързо в изискана кутия за подарък, можете да я вземете като един перфектен подарък за вашия любим. 【Цвят щипки】 Ние предлагаме скоби за изграждане на човешки коси с различни цветове.Ако не сте сигурни кой цвят да изберете, моля, консултирайте се с нас преди да купите.Ние ще ви помогнем да изберете най-подходящия цвят. 【Отлично обслужване на клиентите】 30 дни връщане без причина, ако не сте доволни от получения продукт, можете да се свържете с нас по електронната поща, ние ще направим всичко възможно, за да ви помогне бързо да реши проблема със стоки!.Suyya е специализирана в производството на висококачествени продукти от човешка коса, нашите продукти включват лентово удължаване на коса, удължаване на коса на скоби и така нататък.Ние произвеждаме и продаваме всички видове удължаване на косата.Мекота, дебелина и естествеността на косата ни могат да достигнат до относително високо ниво, да бъде гъста и естествени.В Съединените Щати има собствен склад, когато купувате нашите продукти за коса, можете да ги получите бързо, от suyya meet more beautiful себе си!.Лента за коса разширения.Скоба за удължаване на косата.Микропульки за удължаване на косата.Suyya е специализирана в производството на висококачествени продукти от човешка коса, нашите продукти включват лентово удължаване на коса, удължаване на коса на скоби и така нататък.Ние произвеждаме и продаваме всички видове удължаване на косата.Мекота, смъртността и естествеността на косата ни могат да достигнат до относително високо ниво, да бъде гъста и естествени. Срешете наращенные коса с помощта на гребен или ершиком; уверете се, че всички възли и килими изчезна.Използвайте просторен четка за коса с тел. Внимателно намокрете наращенные косата с топла вода.Нанесете върху тях шампоан, не е нужно да се свързвате с тях грубо.Средство за чесане на косата с пръсти трябва да бъдат тънки.Използвайте шампоан с ниско съдържание на сулфати, или изобщо без тях. Измийте с шампоан.Климатик улеснява разресването на косата, когато те стават сухи, меки и блестящи. След като се отмие климатик и те ще изсъхнат, ~ срешете наращенные косата, за да те не спутались, можете да ги оставите да изсъхне на слънце, ако сте в бързаме, трябва да ги оправям.

Други функции

Най-добри сделки