.

.

Роликовая въже Libman Commercial 955 с Четка за почистване, стоманена дръжка, гъба ширина 12 см, червена и черна (опаковка от 4 броя)

Роликовая въже Libman Commercial 955 с Четка за почистване, стоманена дръжка, гъба ширина 12 см, червена и черна (опаковка от 4 броя)

BGN 3.33

Брой продукти
На склад

Твърди стоманена дръжка с дебелина от 1 инч обща височина 51,5 инчаРезервоарът корона на разположение, тъй като Libman # 956. Изстискване на устройството от цели полипропилен, отлитые под налягане, лост и основата. Синтетична гъба с ширина 12 см, устойчив на разкъсване, с релефни кръгове за почистване. Твърди стоманена дръжка с дебелина от 1 инч обща височина 51,5 инча.Резервоарът корона на разположение, тъй като Libman # 956. Изстискване на устройството от цели полипропилен, отлитые под налягане, лост и основата. Синтетична гъба с ширина 12 см, устойчив на разкъсване, с релефни кръгове за почистване.Въже Libman big roller моп with scrub brush има синтетична гъба с ширина 12 см, устойчива на счупвания, с релефни кръгове за почистване.Четка с ширина 8,5 инча с твърда четина с дължина 0,75 инча отлични за почистване на труднодостъпни места.Уникална конструкция на наклон на главата осигурява максимално покритие гъба повърхността на пода и намалява умората на потребителя.За пресоване се използва лесно отделянето назад с ергономичен изземване дръжки.

Други функции

Най-добри сделки