.

.

Toyvian 1 Комплект Коледен Комплект за Фотография, Детски Костюм на дядо коледа, Детски Спален Чувал, Пеленание Новородени, Подпори за Коледното Фотография, Детска Кол?

Toyvian 1 Комплект Коледен Комплект за Фотография, Детски Костюм на дядо коледа, Детски Спален Чувал, Пеленание Новородени, Подпори

BGN 21.53

Брой продукти
На склад

Коледна чанта за отглеждане на ДЯДО Коледа - един прекрасен креативен коледен костюм, това е най-добрият избор за рожден ден, партита, фотосесииЧанта за отглеждане на Дядо Коледа - най-добрият избор за първата снимка на новороденото или подарък комплекти за душата на детето.ДЕТСКО ОДЕАЛО за ФОТОГРАФИЯ е мултифункционален спален чувал, който може да се превърне в прекрасен реквизит, за фотосесия.ЧОРАПИ за окачване КОЛЕДНА елха Е мултифункционален спален чувал, който може да се превърне в прекрасен реквизит, за фотосесия.КОЛЕДНА ДЕТСКА вязаная шапчица - този спален чувал ще се превърне в идеален подарък за всеки повод, от детската душа преди рождения ден.Списък на пакетите 1 x Коледна шапка 1 x Коледен спален чувал Характеристики - Цвят : червен детска детска обвивка. - Материал : Спален чувал за коледните чорапи от нетъкан текстил. - Размер : около 47,00 X30,00 X2,50 см/на 18,47 X11,79 X0,98 инча Подпори за фотосесия на коледна тематика. - Подходящ за увиване на новородени деца 0-1 месеца. - Това е мултифункционален спален чувал, който може да се превърне в прекрасен реквизит за снимки. - Комплект детско костюм е изработена от нетъкан текстил, който е удобен за носене подпори за фотография. -Прекрасен креативен коледен костюм, това е най-добрият избор за рожден ден, партита и фотография детски одеала. -Костюм е идеален подарък за подпори за снимки на новородени, родители, роднини и приятели могат да го купуват като подарък за детска чанта за отглеждане на Дядо Коледа. коледен костюм за cosplay-този спален чувал ще се превърне в идеален подарък за всеки повод, от детската душа до деня на раждането, коледен реквизит за снимки.Описание на продукта Коледни подаръци чорапи Напълно подходящи за украса на вашето малко дете и се създаде за него красиви снимки.спален чувал за отглеждане на бебета Един от начините да се облека с хубави дрехи за снимане и запис.снимка-на фона на завивки, Когато детето се ражда, повечето родители обмислят всички положителни начини за документиране на процеса на растеж на бебето.

Други функции

Най-добри сделки