.

.

Колекция Venezia 40 бр. Комплект прибори за хранене Fine, Сребърни прибори за хранене, маса за Хранене, Сервиз за 8 души, Хирургична Неръждаема Стомана премиум-клас 18/10, Пок?

Колекция Venezia 40 бр. Комплект прибори за хранене Fine, Сребърни прибори за хранене, маса за Хранене, Сервиз за 8 души, Хирургична

BGN 0.67

Брой продукти
На склад

Комплект за сервиране на 8 ястия включва : 8 супени вилици, 8 супени лъжици, ножове 8, 8 маруля вилици и 8 супени лъжициВсяка съдове за индивидуално завернута в восъчна хартия, запечатана в найлонови опаковки и опаковани в подарък една кутия.Луксозен огледален лак не изисква повторно полиране, не накърняват или и запазва своя блясък; Може да се мие в съдомиялна машина.Здрава неръждаема стомана 18/10, не се огъне; е Предназначена за осигуряване на добро сцепление възрастни и деца.Маса за хранене, набор от прибори за хранене от 40 теми е достатъчно здрав, за да издържат на ежедневното използване, но в същото време е достатъчно красива, за да украсят най-изтънчения маса.Ние усилено над създаването на набор от прибори за хранене, който ще ви даде всички необходими функции на достъпна цена, в т. : Висококачествена елегантен дизайн, здрава конструкция, която издържа дълги години, Добре балансиран, за да сигурно да лежи в ръката, термостойким, не се огъва и може да се мие в миялна машина, което е добре лежи в ръката си С дължимата грижа и една капка любов нашият набор от прибори за хранене от неръждаема стомана с огледално полирани ще се хранят си семейство дълги години.

Други функции

Най-добри сделки