.

.

Angoily 3 бр Мм Порцеланов Пробивна Инструмент Бита За Премахване на Големи шест двустранен Длета, Инструменти За Отваряне на Плочки Отвертка С Фитил За Пробиване на К?

Angoily 3 бр Мм Порцеланов Пробивна Инструмент Бита За Премахване на Големи шест двустранен Длета, Инструменти За Отваряне на Плочки Отвертка

BGN 1.67

Брой продукти
На склад

ПЛОЧКИ-Всяка дупка обработена гладка и чист повърхност, а дупка утолщено за постигане на отлична здравина при резанииТРЕНИРОВКА -Винаги използвайте лубрикант (на водата), в противен случай diamond тренировка с ядра ще изгори.КОРОНЧАТЫЕ ТРЕНИРОВКИ - диамантен пръстен триони с покритие осигуряват точност ръководят, лъскав парче без чакъла.ТРЕНИРОВКИ по ФАРФОРУ-Диамантен пръстен триони с покритие осигуряват точност ръководят, лъскав парче без чакъла.ТРЕНИРОВКА по РЪКОВОДСТВО-Може да се използва от стандартна електрическа дрелью (с изключение на този на продукта).Списък на опаковки, 3 x тренировка Функции - да Бъдеш кух, позволява на водата да се стича вътре и около вътрешната сърцевина на тези тренировки по време на сондиране, което помага да запази тренировка на хладно и премахване на боклук Керамични отварачка за дупки. - Диамантени кръгови триони с покритие създават машина за висока точност, лъскав парче без ръбове на счупени порцеланови сверлами. - Започнете с дупки по диагонал, направете кръгла трасирането, а след това дръжте тренировка точно електрически инструмент. - Материал : отвор за плочи от сплав - Цвят : Сребрист Вътрешен монтаж на тръби - идеален за пробиване на стъкло, плиточных бутилки, блокове, кутии, стеклопластиковой керамогранитной плочи с керамично регулируем отвор. - Размер : около 11,00 X11,00 X5,90 см / 4,32 X4,32 X2 110 mm тренировка на ръководство. - Той се произвежда от материали за издръжливост тренировки за рязане на стъкло.Описание на продукта Diamond тренировка Tile е торцевую част и, следователно, по-голяма площ, така че тя е последната, в сравнение с малък диамант сверлами, но може да се наложи за пробиване на дупки.Бормашина за пробиване на дупки под мрамор и По-трайно и по този начин за много твърди, плътни парчета морско стъкло, много твърди, скъпоценни камъни, твърди черупки, кости и оленьего рога.

Други функции

Най-добри сделки