.

.

Четки и Поставки за Тоалетна KNFUT, Силиконови Четки за Тоалетна Golf с Набор от Притежателите Четка За Почистване на Тоалетната чиния с Дълга Дръжка, Черни Съвременни ?

Четки и Поставки за Тоалетна KNFUT, Силиконови Четки за Тоалетна Golf с Набор от Притежателите Четка За Почистване на Тоалетната чиния

BGN 8.32

Брой продукти
На склад

✽ Нашата четка за почистване на тоалетната чиния е изработена от висококачествени, лесно моющегося материал, който също така е изключително издръжлив и гъвкавЧетка за тоалетна никога не се износва и не се променя тяхната форма, като осигурява перфектна чистота. * Глава на четка може да очисти затирку за плочки и подови настилки в душ кабината, четка ще се превърне в удобно средство за почистване на душата на всяко семейство. * Гъвкав дизайн на глави четки, подходящи за почистване на някои трудно достъпни ъгли. * Специализирана база - тази четка за тоалетна е индивидуална подвижни основа, която е добре проветрено, за да четка остава суха. * Внимателно почиствайте - Четка и държач за тоалетна имат мека глава от силиконова гума, която може лесно да могат да стигат до тези канали за цялостно почистване.Материал : пластмаса размер : 42.7 смцвет : черен.

Други функции

Най-добри сделки