.

.

Балдахин за легло Mengersi за момичета с гирлянди, под формата на звездички, Декоративни Завеси за легло-Двупластова окото Dreamy се Използва за покриване на бебешко легл?

Балдахин за легло Mengersi за момичета с гирлянди, под формата на звездички, Декоративни Завеси за легло-Двупластова окото Dreamy

BGN 32.99

Брой продукти
На склад

Polyester 1 : За продукта - Размери : 43 инча отгоре, височина 110 см, ширина 450 инча долу е подходящ за легла с всякакви размери.Материал : изработен от 100% полиестер (пожароустойчива кърпа), окото е много малка, на допир материя е много мека и кожата е много харесва. 2 : Идеален подарък : най-Добрият подарък за едно малко момиче, което иска да се чувства като принцеса, и най-добрият избор за декор на вашата стая, за момичета, а също и перфектен декор за други поводи, като рожден ден, сватба, детски душ, детска палатка, Коледа.Придайте му различни форми, които да се организират, за да дойде за вашата изключителна партита. 3 : Лесен за използване : Всички инсталационни аксесоари прикрепени към комарите мрежа, към нея е приложен лепкава уплътнение и кука винт, така че можете да изберете, как да го закача да виси на обръч към тавана и се регулира електрическата мрежа, е необходимо само няколко секунди, това може да направи всеки. 4 : Със звездните светлини : сверкайте през нощта, децата могат да се насладят на звездите в спалнята си, престилка "звездна нощ"-най-добрите балдахин за легло за децата си, добре се спи под балдахин, като "под галактика". 5 : За измиване : моля, намокрете се в банята и след това да изсъхне, не перете в колата!Не отбеливай!Не гладьте, измийте във вода нормална температура (≤ 40 ° C), Ако имате някакви въпроси или имате нужда от нашата помощ, моля, свържете се с нас.Можете да ни пишете по електронната поща или се обадете по телефона .Ние ще реши този проблем за вас възможно най-скоро.Благодарим за нашите балдахинов за легла за децата си.

Други функции

Най-добри сделки