.

.

Охладител за консерви THILY Skinny с капака, държач за напитки с вакуумна изолация за тънки кутии от по 12 мл | 2 в 1 от неръждаема стомана, за фино бира и здрава, сода, 2 опако?

Охладител за консерви THILY Skinny с капака, държач за напитки с вакуумна изолация за тънки кутии от по 12 мл | 2 в 1 от

BGN 2.00

Брой продукти
На склад

В 20 пъти по-СТУДЕНО В ПРОДЪЛЖЕНИЕ на 12 ЧАСА - Нашите охладители за консервени кутии, изработени от хранително-вкусовата неръждаема стомана 18/8 с двойни стени и допълнителен слой от медНезависимо дали сте на плажа или организиране на барбекю в задния двор, технология тройна изолация запазва напитките студени до последната глътка.ПОДХОДЯЩ за ВСИЧКИ ТЪНКИ КУТИИ от по 12 унции - Подходящ за всички тънки кутии от по 12 унции, включително White Claw, Truly, Bon & Viv, Michelob ultra Red Bull.Насладете се на любимите си здрав сельтерскими напитки с добавка на подправки, сода, сода енергийни напитки или газирана вода. (само не е подходящ за кутии Heineken). Дизайн 2 В 1, ПРАКТИЧНО ДВОЙНА УПОТРЕБА – Идва с непроливающейся капак, така че може да се използва като портативен пътна кафеена чаша skinny can coozie, просто замяна на капака. просто свалете любимата си буркан slim в по-хладно, след това отворете горния пръстен, за да извлечете празен буркан, и се намъкнали в горния пръстен, готов за следващото питие.НЕ изпотяване и нескользящий ДИЗАЙН на охладителях за консерви няма конденз или пот, независимо от това, колко е студена напитка, отвън те ще останат напълно сухи и не даде на вашите ръце замръзне.дизайн на силиконовата основа предпазва вашата калай буркан от преобръщане или твърде силен шум, когато вие поставяте го на масата.ИДЕАЛНО ЗА ВСЕКИ ПОВОД - най-ефективни, леки и стилни отварачки охладители запазват напитките морозильными през целия ден!идеалният спътник за плажни събирания, партита на басейна, поход, туризъм, риболов, рожден ден, барбекю в градината или на слот вечери.Най-добрият избор на подаръци за жени, мъже, на Коледа, деня на благодарността, Ден на Св. Валентин, ден на майката или учителя. В 20 пъти по-СТУДЕНО В ПРОДЪЛЖЕНИЕ на 12 ЧАСА - Нашите охладители за консервени кутии, изработени от хранително-вкусовата неръждаема стомана 18/8 с двойни стени и допълнителен слой от мед.Независимо дали сте на плажа или организиране на барбекю в задния двор, технология тройна изолация запазва напитките студени до последната глътка.ПОДХОДЯЩ за ВСИЧКИ ТЪНКИ КУТИИ от по 12 унции - Подходящ за всички тънки кутии от по 12 унции, включително White Claw, Truly, Bon & Viv, Michelob ultra Red Bull.Насладете се на любимите си здрав сельтерскими напитки с добавка на подправки, сода, сода енергийни напитки или газирана вода. (само не е подходящ за кутии Heineken). Дизайн 2 В 1, ПРАКТИЧНО ДВОЙНА УПОТРЕБА – Идва с непроливающейся капак, така че може да се използва като портативен пътна кафеена чаша skinny can coozie, просто замяна на капака.

Други функции

Най-добри сделки