.

.

SUEHIODHY K620 60% Ръчна Детска Клавиатура 61 клавиша с възможност за гореща замяна Компактен RGB клавиатура на поръчка с клавишными капачки Marshmallows PBT Type-C Кабел за Win / Mac (чере?

SUEHIODHY K620 60% Ръчна Детска Клавиатура 61 клавиша с възможност за гореща замяна Компактен RGB клавиатура на поръчка с клавишными капачки

BGN 3.33

Брой продукти
На склад

【60% ръчна клавиатура】Мини-механична клавиатура K620 60% разработена с помощта на ультракомпактной оформление ANSI, едновременно можете да въведете повече от 26 клавиши, без конфликтиИграта бързо набира текст и удобна за переноске, идеален за работа и игра. 【Сини ключове с гореща замяна】Тази на 60% компактна клавиатура, оборудвана с механични превключватели син цвят, които изглеждат ясни.Можете свободно да определят ключове с гореща замяна със собствените си ръце, да се поддържа 3/5-контактни ключове и директно да замени без проблеми със запояване. 【Капачки за ключове PBT Marshmallows】 В сравнение с капачки за ключове от ABS, капачки за ключове от PBT притежават предимствата на висока износоустойчивост, са удобни на допир и в тях лесно се оставя отпечатъци от пръсти.Профил XDA може да осигури по-удобно въвеждане на текст. 【Клавиатура с подсветка RGB】 Жични клавиатура K620 разполага с 9 режима ефект осветление RGB, което увеличава удоволствието от играта.Подходящ за всякакви условия, домашна и офис употреба. 【Силна съвместимост 】 Подходящ за Windows / PC / Mac, и т. Ако имате някакви проблеми по време на употреба, моля незабавно се свържете с нас.Ние ще решим това за вас по всяко време.

Други функции

Най-добри сделки