.

.

Фризьорски Яка за Подстригване Стилисти, Яка, Водоустойчива Силиконова Подплата За Салонной Боя за Коса, Мека Шал за Коса, Защита на Врата за Фризьорски Прически, Х?

Фризьорски Яка за Подстригване Стилисти, Яка, Водоустойчива Силиконова Подплата За Салонной Боя за Коса, Мека Шал за Коса, Защита на Врата

BGN 4.32

Брой продукти
На склад

Незалепващо покритие : Повърхността шал гладка, косата не се залепватСчупени коса, прикрепени към платку, и косата ще паднат, след като сешоар излезе. Качествени материал : Висококачествен силикон, добра здравина, се сгъва, без напрежение, лесно се съхраняват.Дизайн с магнитна тока : кърпичка за прически, работа с маслен спрей, незалепващо покритие за коса, мощен магнит.Лесна употреба : за ефективно предпазва врата и облекло от химически вещества, косата и вода.Удобна материя : Този отрезной яка лесно се облича и сресва, той е лек и портативен, лесен за носене.Параметри : Състояние : 100% чисто нов Вид на продукта : Фризьорски услуги Материал : силикон Допълнителен цвят : лилаво, синьо, черно Диапазон на употреба : Подходящ за професионални фризьори и салони Размер : Приблизително 40x40 см. / 15,7x15,7 инча Осъществяване Списък : 1 х шал Забележка : 1. Моля, оставяйте една малка грешка се дължи на ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането. Монитори калибриран по различен начин, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект.Моля, обърнете истински като стандарт.

Други функции

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Hairdressing Shawl
Material:
Silicone
Optional Color:
Purple, Blue, Black
Use Range:
Suitable for professional barber shops and salons
Size:
Approx. 40 x 40cm / 15.7 x 15.7in
Package List:
1 x Shawl:
Note:
1. Please allow slight error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:
Най-добри сделки