.

.

JUGREAT Hanger Diversion Огнеупорна каса с касова брава, сейф със скрит джоб, Таен сейф за скриване на пари в брой - Водоустойчив сейф-закачалка под дрехите с джоб за укриване ц?

JUGREAT Hanger Diversion Огнеупорна каса с касова брава, сейф със скрит джоб, Таен сейф за скриване на пари в брой - Водоустойчив сейф-закачалка

BGN 7.63

Брой продукти
На склад

❔ Сте станали жертва на кражба с взлом или притеснявате, че имотът на вашия дом ще се окаже под заплаха?Разбира се, ако у вас има сейфове, помагат ли те защитават вашите вещи от кражба?Вероятно не, защото, сейф е очевиденВсеки квалифициран техник може да разбие кода за няколко минути.С помощта на Hanger Diversion safe може лесно да се приложи към всяка закачалка и да се скрият под дрехите.Му може да се окачи в гардероба.Закътано между дрехите, сейф, му е трудно да откриете. ?【Двойна защита-противопожарна и водоустойчив】 : обновен дизайн противопожарна и водоустойчив.Този сейф-закачалка е изработен от три слоя влакнести материали могат да издържат на високи температури до 2000), огнестойкого стъкло със силиконово покритие и водоустойчив стъклени влакна, стъклени влакна, с покритие от алуминиево фолио.Тези три слоя професионални материали увеличават значително водоустойчивост и устойчивост на пожар, осигуряване на безопасността на ценни вещи. ?【Третата защита-шифровальный заключване】 : чанта-закачалка за дрехи с кодово заключване.При съхранение на лични ценности можете да използвате и брава.Брава устойчиви на удари, корозия, компактен и изыскан, осигурява двойна защита. ?【Удобно съхранение и переноска】 : Ако сте любител на пътуванията, тази преносим несгораемая чанта-закачалка - добро място за скривалище на вашата специална валута, документи, паспорт, мобилен телефон, важни документи, бижута и т., пътуващи или спирането в хотела.И това също така може да предпази от някои специални ситуации, като например земетресения и пожари, и т. Това си заслужава да имате под ръка. ?【Голям капацитет и висока гъвкавост на】 : Размерът на нашата закачалки е "17,7" x 15", вътрешен дизайн включва джоба формат А4, което е достатъчно, за да побере всичко, което искате, общо тегло - до 20 кг.Благодарение на по-широкото тялото и правилния дизайн за отваряне на чантата е подходящ за по-големи количества от закачалки за дрехи.

Други функции

Най-добри сделки