.

.

20pcs Великден Еднократна маска за възрастни Жени, 3-Слойная Дишаща Защитна маска с Великден Яйце, Принтом под формата на Елф и Заек, Еластични Уши Панти, маска за Улиц?

20pcs Великден Еднократна маска за възрастни Жени, 3-Слойная Дишаща Защитна маска с Великден Яйце, Принтом под формата на Елф и Заек,

BGN 1.33

Брой продукти
На склад

Ушна кръг се затваря 【За еднократна употреба и удобни】 : Еднократна маски може да защити себе си, устата и лицето.Мека, удобна, здрава, дишаща, изработени от висококачествени материали, тя няма да навреди на кожата и е добре да защити лицето.Можете да го носите със себе си в джоба си.Той идеално се побира в дамска чанта, раница, спортна дамска чанта или дори в джоба!Подходящ за собствениците на магазини, офиси, училища и приемни. 【Широк спектър от приложения 】 : Подходящ за връчване на подаръци.Унисекс, подходящи за партита, училищен автобус, къмпинг, вътрешен офис, супермаркет, парк, движение, пътуване, катерене и ежедневна употреба и т. също може да се поднесе в дар на другите. 【Удобен размер за кацане 】 : Размер : 6,89 "X 3,74", и интересите на повечето хора, е подходящ за възрастни, мъже и жени.Тя е достатъчно широка, за да защити носът, устата и лицето. 【Идеален великден дизайн】 : Регулируема линия на носа, гънки разкриват, напълно покриващи носа и устата.В него също така се използват удобни суперэластичные ушни линия, така че не е нужно да се притеснявате за защемлении ушите.Дишаща материал и прекрасна графика в чест на Деня на Свети Валентин правят практични и стилни.Переносица в горната част на корпуса може да се монтира по поръчка.Идеална за засаждане.Леки с гъвкави заушниками, за да се чувстват добре и лесно да се сваля. 【100% гаранция за качество】 : Въпреки, че ние сме напълно уверени в продукта, ако имате някакви проблеми с получаването на продукта, моля, не се колебайте да споделите с нас, ние ще се радваме да реши всеки проблем за вас. 20 PCS Еднократна маска за възрастни с великден гномом Технически характеристики : Име на продукта : Великден маска Цвят : както е показано Количество : 20 Характеристики Регулируеми ластични катарами за уши Регулируеми ластични обеци могат да намалят натиска върху ушите и няма да навредят на ушите си, когато носите.Той е подходящ за мъже, жени, от малки до големи лица. най-Високо качество Ние използваме висококачествена дишаща материя, която не причинява сърбеж и раздразнение на кожата, здрав и стирающаяся.Без мирис, много удобни и винаги е отговорност на лицето.

Други функции

Най-добри сделки