.

.

Разъемный шпонки болт uxcell, Скоба от Неръждаема Стомана 1,5 мм x 25 мм, Крепежный Фитинг за Автомобилната промишленост, Механика, Сребърен Тон, 30 бр.

Разъемный шпонки болт uxcell, Скоба от Неръждаема Стомана 1,5 мм x 25 мм, Крепежный Фитинг за Автомобилната промишленост,

BGN 60.74

Брой продукти
На склад

[Че получавате] - комплектът включва 30 парчета сребрист шплинтовых скоби с размер 1,5 мм / 0,06 инча в диаметър и дължина 25 мм /0,98 инча (къса страна) [Неща] - Изработен от неръждаема стомана и виброповерхности, този разъемный шпонки болт е здрав, него не е лесно да се деформира, той е устойчив на корозия и осигурява дълъг живот. [Дизайн] Конструкция на шипове осигурява бърза и надеждна фиксация болтове, гайки и щифтове, така че тя не отслабва по време на работа. [Функция] - Имат добър ефект дръпване, най-често се използва за определяне на затягане щифтове или болтове.Подходящ за затягане щифтове с диаметър от 4 мм до 5 мм и болтове с диаметър от 4. [Прилагането на] - Широко се използва като резервни и съединителни части за машини, сервизи, електрически съоръжения, гаражи, камиони, косачки, трактори и малки двигатели и т., [Че получавате] - комплектът включва 30 парчета сребрист шплинтовых скоби с размер 1,5 мм / 0,06 инча в диаметър и дължина 25 мм /0,98 инча (къса страна). [Неща] - Изработен от неръждаема стомана и виброповерхности, този разъемный шпонки болт е здрав, него не е лесно да се деформира, той е устойчив на корозия и осигурява дълъг живот. [Дизайн] Конструкция на шипове осигурява бърза и надеждна фиксация болтове, гайки и щифтове, така че тя не отслабва по време на работа. [Функция] - Имат добър ефект дръпване, най-често се използва за определяне на затягане щифтове или болтове.Подходящ за затягане щифтове с диаметър от 4 мм до 5 мм и болтове с диаметър от 4. [Прилагането на] - Широко се използва като резервни и съединителни части за машини, сервизи, електрическото оборудване, гараж за автомобили, камиони, косачки, трактори и малки двигатели и т. Описание : шпонки болт притежава два елемента, с помощта на обща дупки.Поставете шпонки болт в отвора, изпъкнала глава ще спре преминаването на закрепване край до край.След това се наведете, които са отворени в краищата, за да ги закрепете на място.В зависимост от областта на приложение на разположение в различни размери и декорация. Специален замък осигурява силна фиксация. Поставете брава болт в отвора на определени видове крепежни системи, за да ги държи на място. След като поставите в дупка два зъба на другия край могат да бъдат разделени и се огъват навън, за да заключите един болт.

Други функции

Най-добри сделки