.

.

VAPARA РАЗРАБОТВА Украса на 70-ия рожден ден - 3 комплект забавни художествени плакати с размер 11x14 инча на рождения си ден - Декорация на 70-ия рожден ден за мъже и жени - н?

VAPARA РАЗРАБОТВА Украса на 70-ия рожден ден - 3 комплект забавни художествени плакати с размер 11x14 инча на рождения си ден - Декорация

BGN 7.33

Брой продукти
На склад

Искате честването на 70-годишнината на следващото ниво?Плакати Vapara Designs 1952 г - това е началото на разговор, да им е интересно да четат и те изглеждат чудесно!.Вие получавате 3 фантастични плакат със забавни факти за годината на вашето раждане, интересен поглед върху 70-годишнина и неща, които са били популярни в детството и юношеството, за да може вие и вашите гости може да сподели спомените си.Използвайте ги за украса на масата, на стената или на дръжте плакат в ръце като подпори за фотобудки.На последната страница На 1952 г. има и раздел с подписите за участниците партита; какъв прекрасен спомен!. плакати с размер 11x14 инча професионално отпечатани на дебела, качествени картонена хартия.Използва ярки цветове, изображения и шрифтове, за да си върне същността на 1952 година. Това също ще се превърне в чудесен подарък.Опаковани в плътен плик, така че те пристигат в перфектно състояние, без никакви гънки, гънки, бръчки или бръчки.Разработени, отпечатани и е опакован в САЩ.

Други функции

Най-добри сделки