.

.

Меки ръкавици за ръце, Покриващи Памук, Кошници, Организаторите и Чанта, Топли Ръкави За ръцете, Ръкавици За ръце, Меки Памучни Удобни Топли Ръкавици За защита на ръ?

Меки ръкавици за ръце, Покриващи Памук, Кошници, Организаторите и Чанта, Топли Ръкави За ръцете, Ръкавици За ръце, Меки Памучни Удобни

BGN 6.36

Брой продукти
На склад

Памучни покритие за ръце-Памучен плат : Памучни покритие за настилка от ръчно материал, мек и приятен за кожата, удобна в чорап, лесно стираемое, издръжливМек хлопчатобумажный калъф-Приложение : ръкавици за защита на краката и ръцете от наранявания, гипс, отоци и прегряването, без значение от ляво или дясно.Мека превръзка от неопрен за ръцете задържа топлината : ръкавици с топла превръзка за ръце могат ефективно да поддържат ръцете топли, без да упражнява върху тях натиск.Външен калъф за ръце - лесно да носят със себе си : Мек външен калъф за ръце има свободен дизайн, който лесно се побира и се отстранява, което ви гарантира голямо удобство.Мек калъф за бинт - Широко се използва : Памук калъф за бинт за ръце може да се носи в дома, в офиса и болница, защита на четка и предмишницата. Запазете топлината на : Ръкавици за подгряване на топлата мазилка за ръце могат ефективно да поддържат ръцете топли, без да упражнява върху тях натиск. Приложение : предпазни ръкавици за защита на краката и ръцете от наранявания, гипс, отоци и прегряването, без значение от ляво или дясно. Широко приложение : Хлопчатобумажный гипсовый калъф за ръце може да се носи в дома, в офиса и болница, защита на вашата ръка. Лесен за носене : мек външен калъф за ръце има свободен дизайн, който лесно се облича и да се свали, което ви осигурява по-голямо удобство. Памучен плат : външен калъф за ръце от futon материал, мек и приятен за кожата, удобен в чорап, лесни за миене, издръжлива.Параметри : Тип на продукта : Топли ръкавици за превръзки на ръцете Материал : памук Осъществяване Съдържание : 1 х ръкавици.

Други функции

Item Type:
Hand Bandage Warmer Gloves Material
Най-добри сделки