.

.

Комплект от 3 теми, което променя Цвета Балсам за устни, Комплект за Грижа за устните с Peachtree Эссенцией, Водостойкое място за устните, Сладки червило за момичета (ком?

Комплект от 3 теми, което променя Цвета Балсам за устни, Комплект за Грижа за устните с Peachtree Эссенцией, Водостойкое място за устните,

BGN 1.33

Брой продукти
На склад

??【Магия, променящи цвета на червилото】 Тези вълшебни непроменящи цвета на червилото бледо червен цвят, просто се нанася върху устните, цвета ще се промени в зависимост от температурата устни и стойности на РН, което може да направи цвета на устните по-ярка и хидратира устните ??【Калена цвят червило】 Тези червила имат приличен водоустойчиви покрития ефект и защита от пот, не се придържат към чаши, не изчезват, поради което остават красиви през целия ден. ??【Хидратиращи балсами за устни】 Този балсам за устни, което променя цвета, ефективно хидратира устните, богат peachtree увлажняющей эссенцией и витамин е и пчелен восък държи влага на устните, намаляване на бръчките, прави устните по-дебели. ??【Е подходящ за всякакъв ежедневен грим】 Тези червила са подходящи за всякакъв ежедневен грим, като среща, парти, сватба, къмпинг, офис, училище и т. ? ? 【Уведомление за закупуване на】 След закупуване на продукта, ако имате някакви проблеми с качеството на продукта, моля, свържете се с нас, не се колебайте, ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа.Ако имате чувствителна кожа, моля, закупете този продукт с повишено внимание. Комплект магически губных червила, променящия цвят, от 3 теми? Приятна за кожата текстура? Не се придържа към чаша? е водоустойчив и защитен от пот? Продължителното показване на цвят?Подходящ за много случаейспецификацияцвет : червен Опаковка включва : червило × 3 бр. Тегло на опаковката : 51 g Срок на годност : 3 години.

Други функции

Най-добри сделки