.

.

Обвиване на тялото с топъл за врата, Притопляне за раменете, Правят Болка В областта на шията, Нагревающий Шийната яка с USB-саморегулиращ се (Сив)

Обвиване на тялото с топъл за врата, Притопляне за раменете, Правят Болка В областта на шията, Нагревающий Шийната яка с USB-саморегулиращ

BGN 26.22

Брой продукти
На склад

Използване на въглеродни влакна, може да се нагрява равномерноНо не носете си по време на сън, за да се избегне изгаряне.Отпуснете тялото си, имитира усещането за това, че ви прегръщат.Има три шестеренки, които се използват за използването на червени, зелени и сини светлини, които представляват различни температури.Шийката на еластична превръзка се използва за отопление, за облекчаване на болки в шията, умора и релаксация.С дълги функции, тази топло за врата осигурява непрекъснато отопление, за да отговарят на вашите нужди от лечение на постоянна болка.Към изпратите прикачен авоська, предназначена за червеи или други мешочков с лекарства.Изтънчен и мек на допир, което спомага за равномерно разпределение на калории.Ключ за управление ключ за храна е на линия USB, което е по-удобен за използване и настройка. многофункционални ястия са много подходящи за шията, на раменете, на краката и корема.Параметри : Тип на продукта : опаковки за врата с топъл Материал : плат, карбон Размери : приблизително 49x11 см / 19,29x4,33 инча Характеристики на нагряване : червен индикатор означава висока температура, зеленият индикатор означава средна температура, син индикатор означава по-ниска температуруРежим на хранене : Препоръчва се да се използва щепсела и контакта зарядното устройство за мобилния си телефон или USB-порт за захранване на компютъра, за подаване на питаниякак използвате : 1. Свържете USB кабела към защитному чехлу за шията и го увийте около шията. Поставете захранване чрез usb интерфейс. Щракнете върху бутона, за първи път, на дисплея ще се появи червен индикатор, натиснете бутона втори път, индикатор ще светне зелено, натиснете бутона още веднъж, индикаторът ще се промени цвета си от зелен на син, кликнете върху четвърти път, за да изключите централно отопление.Списък на пакета : 1 х Опаковки за врата с подгряване 1 x USB кабел за пренос на данни Забележка : 1. Не носете си по време на сън, избягвайте продължителна употреба и не обжигайте кожата. Моля, се допуска отклонение 1-3 см от ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането.

Други функции

Item Type:
Heated Neck Wrap
Material:
Cloth, Carbon Fiber
Size:
Approx. 49 x 11cm / 19.29 x 4.33in
Heating specifications:
red light means high temperature, green light means medium temperature, blue light means low temperature
Power supply mode:
It is recommended to use the mobile phone charger plug and socket or the USB power port on the computer to supply power
How to Use:
1. Connect the USB cable to the neck protector and wrap it around the neck.:
2. Insert the power supply through the usb interface. Click the button for the first time, it will display red light, click the button for the second time, it will turn to green light, click the button again, the light will change from green light to blue light, click the button for the fourth time to turn off the heating.:
Package List:
1 x Heated Neck Wrap:
1 x USB Data Cable:
Note:
1. Don't wear it while sleeping, avoid using it for a long time and burn your skin.2. Please allow 1‑3cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
Най-добри сделки