.

.

DOITOOL Калъф за чанти за Стома, Чанти за Стома и Колостомы, Калъф За Дренажна Чанти за Стома, Протектор, Пълнозърнести Чанти за Стома, Тайна, Преносим Калъф за Стол, Рък?

DOITOOL Калъф за чанти за Стома, Чанти за Стома и Колостомы, Калъф За Дренажна Чанти за Стома, Протектор, Пълнозърнести Чанти за Стома,

BGN 1.33

Брой продукти
На склад

Използва висококачествени материали с добро и фино производство на здрав и издръжлив за дълъг експлоатационен срокЛесен за използване, позволява да я носите с комфорт, това няма да ви накара да се чувствате неудобно.Едно парче дизайн, лесно се отстранява и се заменя с, удобен за използване.Благодарение на цялата система можете лесно да замени капака колостомического чантата.Изключителна изработка, дребни детайли, им е лесно да се деформира или се съборят.Описание на Добре подбран материал премиум-клас за продължителна употреба.Кръгъл отвор е идеален за вашата стомической чанти.Подходящи за пациенти, подложени на колэктомию или поляризационную операция.Побързайте и добавете го в пазарската си кошница.Характеристики -Цвят : случаен цвят -Материал : полиестер -Размер : 24,00 X15,00 X0,60 см /9,43 X5,89 X0,24 инча -Цялостен дизайн, лесно се отстранява и се заменя с, удобен за използване. -Лесен за употреба, позволява да я носите с комфорт, това няма да ви накара да се чувствате неудобно. -Изключителна изработка, дребни детайли, им е лесно да се деформира или се съборят. -Използвани висококачествени материали с добро и фино производство на здрав и издръжлив за дълъг експлоатационен срок. -Благодарение на цялата система можете лесно да замени капака колостомического чантата. - Цвят : Камуфляжный. -Размер : 24x15x0,6 виж Предпоставка включва 1 х калъф за чанти за стома.

Други функции

Най-добри сделки