.

.

Laband 2 опаковки Еластичен найлон, Съвместим с каишка за часовник Pixel Google за Жени и мъже, Еластични, Меки Плетени Спортни Въжета, Аксесоари, Подмяна на каишка за часовн?

Laband 2 опаковки Еластичен найлон, Съвместим с каишка за часовник Pixel Google за Жени и мъже, Еластични, Меки Плетени Спортни

BGN 6.59

Брой продукти
На склад

【Съвместима модел】 Спортни въжета от еластичен найлон Laband са съвместими с джапанки за часа Pixel Google (Забележка : Умен часовник в комплекта не са включени). 【Дишащ и мек найлонов материал】 каишка Google watch изработени от висококачествени нейлонового дишаща плетеного материал, който е мек, лек, издръжлив, моющийся, удобен в чорап и приятна за кожата на китката. 【Еластични и регулируеми по размер】 еластична каишка за часовник Google Pixel с найлон линия Laband благодарение на солидна ластик вашият часовник е плътно до запястью, не натирая кожата. обтегач от неръждаема стомана дава възможност за регулиране на размера според желанието на клиента.Подходящ за китката размер 4,5-9,5 инча (115-245 мм). 【Сигурност и удобство】 Регулируеми въжета за женските часа Google Pixel Watch снабдени с метални соединителями от неръждаема стомана в двата края, което позволява много лесно да ги поставите в часове.Скоба отстрани и остава на място и работи добре по време на тренировка. 【Избор от няколко цвята】 Ние предлагаме за вашите часа Google Pixel най-разнообразни комбинации. ярки цветове правят вашите часове по-модерен и привлекателен.Това е страхотен подарък за семейството си, обичам приятелите си и за вас самите. 【Съвместима модел】 Спортни въжета от еластичен найлон Laband са съвместими с джапанки за часа Pixel Google. (Забележка : Умен часовник в комплекта не са включени). 【Дишащ и мек найлонов материал】 каишка Google watch изработени от висококачествени нейлонового дишаща плетеного материал, който е мек, лек, издръжлив, моющийся, удобен в чорап и приятна за кожата на китката. 【Еластични и регулируеми по размер】 еластична каишка за часовник Google Pixel с найлон линия Laband благодарение на солидна ластик вашият часовник е плътно до запястью, не натирая кожата. обтегач от неръждаема стомана дава възможност за регулиране на размера според желанието на клиента.Подходящ за китката размер 4,5-9,5 инча (115-245 мм). 【Сигурност и удобство】 Регулируеми въжета за женските часа Google Pixel Watch снабдени с метални соединителями от неръждаема стомана в двата края, което позволява много лесно да ги поставите в часове.Скоба отстрани и остава на място и работи добре по време на тренировка. 【Избор от няколко цвята】 Ние предлагаме за вашите часа Google Pixel най-разнообразни комбинации.

Други функции

Най-добри сделки