.

.

ZHIYUXI 3,7-4 Лечебни Кристали Флуорит, Пръчки, Кристален Кула, Шестоъгълен Заостренная Кристален Пръчка, Камък, Големи Кристали, Рейки, Балансиране на Енергия, Медитати?

ZHIYUXI 3,7-4 Лечебни Кристали Флуорит, Пръчки, Кристален Кула, Шестоъгълен Заостренная Кристален Пръчка, Камък, Големи Кристали,

BGN 8.40

Брой продукти
На склад

Нашите кристали могат да се свържат с вас вашите тъжни времена, и да ви донесе щастиеНашите кристали могат да се свържат с вас, когато сте уплашени, и да ви донесе умиротворение.Нашите кристали могат да се свържат с вас по време на престой и даряват надежда.Полиран шестоъгълен заостренная кристален жезъл - това е лечебен кристал, извлечен от дълбините на земята, образувани след много години на усвояване на природните елементи и съдържащ огромна и нежна енергия.Естествено духовно изцеление и магнитна енергия на кристалния камък превръщат цялата отрицателна енергия в положителна, ни помага да останат в състояние на медитация и щастие в работата и в живота.Шестоъгълен заостренная кристален жезъл, изработен от естествени кристални камъни.Височина : 3,7-4 инча.Дължина : 0,55-0,65 инча.Ширина : 0,55-0,65 инча. 【Основна информация】 : Това е шестиугольные заострени пръчки от естествен кристал.Атрибути спецификации : Височина : 3,7-4 инча, Дължина : 0,55-0,65 инча, Ширина : 0,55-0,65 инча, тегло : 0,1 кг. Материал : флуорит.Флуорит може да помогне да се отървете от стария, застой на енергиите и донесе свежестта и яснота на ума. 【Функции, флуорит】 : Флуорит е камък на раждане за всеки, който е роден под знака на зодия Козирог.Флуорит може да помогне да се отървем от токсичните мисли, модели и поведение, включително и проблеми, които предизвикват пристрастяване, попълване на пропуските в самоуверенном мисленето, да запазите вашата заземленность, че ви помага да се чувствате в безопасност и стабилност. 【Използването на лечебните кристални пръчки】 : Лековита заостренная кристален жезъл може да негативната енергия от тялото, като го настрана от него.Тези лечебни кристални пръчки може да се използва за магия, уика, кристални нишки, балансиране на чакрите, лечебен, рейки, медитация, възстановяване, украса от кварцови кристали и още много други!. 【Като подаръци】 : Кристален кула може да бъде изискан хрустальным подарък за приятелка, съпруга, майка, други членове на семейството, колеги или приятели, и т. Това са идеални подаръци за рожден Ден, Свети Валентин, Ден на майката, Коледа, сватба, Деня на благодарността или Хелоуин. 【Моля, обърнете внимание】 : Тъй като всяка заостренная кристален жезъл изрязана ръчно от естествен кристал, всяка от тях е уникална и ще бъде малко да се различават по цвят, размер и текстура, но това няма да повлияе на използването, моля, с нетърпение чака вашите изключителни кристални пръчки!. 【Основна информация】 : Това е шестиугольные заострени пръчки от естествен кристал.Атрибути спецификации : Височина : 3,7-4 инча, Дължина : 0,55-0,65 инча, Ширина : 0,55-0,65 инча, тегло : 0,1 кг. Материал : флуорит.Флуорит може да помогне да се отървете от стария, застой на енергиите и донесе свежестта и яснота на ума. 【Функции, флуорит】 : Флуорит е камък на раждане за всеки, който е роден под знака на зодия Козирог.

Други функции

Най-добри сделки