.

.

1 унция. Парфюмированный Спрей с Африкански Зелени Мускус; /Масло за Ароматизиране на кожата и Тялото. Нашата интерпретация, Чиста-Без банкноти. Добавете няколко ка?

1 унция. Парфюмированный Спрей с Африкански Зелени Мускус; /Масло за Ароматизиране на кожата и Тялото. Нашата интерпретация,

BGN 22.52

Брой продукти
На склад

Нашите ароматни масла имат най-висок рейтинг за всички платформиОсновното предназначение на ароматния масло - придаване на аромат на вашия проект.Не съдържа фталатов.Нашето парфюмерное масло - това е чист вид "А" в неразреден вид.Никакви добавки или разбавлений.Не съдържа алкохол.Безопасно за кожата.Този продукт са контакт с кожата, така че от съображения за хигиена на връщане на стоката, не е взето.Нашият аромат може да се използва при производството на сапуни / Свещи / Бомбочек за Бани.Добавете няколко капки от любимия си аромат във вашия ароматерапевтични дифузьор.Сигурно се прилага директно върху кожата, не е необходимо да използвате масло-носител. забележка : Пластмасов инхалатор.У нас е представен голям избор на Аромати за кожата и Спрейове за тяло.Имате ли любим аромат, който никъде другаде не можете да намерите?Изпратете ни проба на 1 унция, и ние да можем да направим дубликат.НИЕ - AROMA DEPOT!.Нашите ароматни масла имат най-висок рейтинг за всички платформи.Основното предназначение на ароматния масло - придаване на аромат на вашия проект.Не съдържа фталатов.Нашето парфюмерное масло - това е чист вид "А" в неразреден вид.Никакви добавки или разбавлений.Не съдържа алкохол.Безопасно за кожата.Този продукт са контакт с кожата, така че от съображения за хигиена на връщане на стоката, не е взето.Нашият аромат може да се използва при производството на сапуни / Свещи / Бомбочек за Бани.Добавете няколко капки от любимия си аромат във вашия ароматерапевтични дифузьор.Сигурно се прилага директно върху кожата, не е необходимо да използвате масло-носител. забележка : Пластмасов инхалатор.У нас е представен голям избор на Аромати за кожата и Спрейове за тяло.Имате ли любим аромат, който никъде другаде не можете да намерите?Изпратете ни проба на 1 унция, и ние да можем да направим дубликат.НИЕ - AROMA DEPOT!. 100% НЕРАЗРЕДЕН Много различни дизайнери ни вдъхновяват за създаването на Ароматни Масла за тяло.Ние предлагаме висококачествени масла за тяло на достъпна цена.Нашето парфюмерное масло е чист клас A. No добавки или разреждане.Натурални масла за тяло с отличен вкус, за производството на сапун / свещи / бомбочек за вана (ТОВА е ЦЕННА КОПЪР ПО-ВИСОКО КАЧЕСТВО, ОТКОЛКОТО ПОВЕЧЕТО ЕСЕНЦИИ, които се ПРОДАВАТ ТУК.НЯКОЛКО КАПКИ СА ОТ ГОЛЯМО ЗНАЧЕНИЕ!) Висококачествени Парфюм масла, устойчиви в рамките на деня, които да ви харесат.

Други функции

Най-добри сделки