.

.

Дифузор Етерично масло LEVOIT, Ароматерапевтични Дифузер за Етерични масла, Овлажнител за въздух със студена Мъгла, Ароматни дифузер за обем 300 мл с 7 Цветни лампи и Та?

Дифузор Етерично масло LEVOIT, Ароматерапевтични Дифузер за Етерични масла, Овлажнител за въздух със студена Мъгла, Ароматни дифузер за обем

BGN 7.98

Брой продукти
На склад

Не съдържа Bpa, изработена от висококачествен полипропилен материалПодобрете съня : Насладете се на спокоен нощен сън, докато дифузор използва съвременни ультразвуковую технология, осигуряваща тиха работа-21 db. Основни предимства : Използвайте етерични масла Levoit, за да се отпуснете след дълъг ден или просто разпространявате освежаващи аромати в дома.Устойчив аромат : Благодарение на капацитет на резервоар 0,3 кв. / 300 мл, Premier 100 насища с аромат на въздуха до 14 часа без зареждане в режим на ниско ръми.Насладете се на ароматерапия, която продължава през цялата нощ и до сутринта.Малък, но мощен : Въпреки, че този аромадиффузор е достатъчно малък да се побере във вашия прикроватном масата или на бюрото в офиса, той предлага 2 режима на пръскане с капацитет до 50 мл / ч и работи добре в помещения с площ 161-323 м2 / 15-30 м2.Функция таймер : Използвайте вграден таймер, за да оставите дифузор включена, за да можете да се отпуснете, без да се притеснявате за неговото изключване.Обикновено почистване : Благодарение на широката дупка на дъното и на входящ в комплект чистящему чаша почистване дифузор се случва бързо и лесно.Напълно сигурно : не съдържа BPA, изработена от висококачествен полипропилен и е предназначена за автоматично прекъсване при излизане от водата. Premier 100 безопасен както за деца така и за възрастни.Идеален подарък : Благодарение на модерния дизайн, устойчива ароматам и успокаивающему за настройване осветление ароматни дифузор Premier 100 ще се превърне в идеален подарък за всеки мъж в живота си.Технически характеристики : Размери на продукта : 5. 6 инча Подобрена ултразвукова технология : 2.4ghz Mhz работно Време : 12-14 часа (при ниско ниво на замъгляване); 6-8 часа (при високо ниво на замъгляване) Входяща мощност : AC100-240 V 50/60 Hz Защита от автоматично изключване без вода Ефективна площ : 15-30㎡ /161-323 фута2 Функционални клавиши : 1. Мъгла : Натиснете бутона замъгляване (лявата), за да изберете ниво на замъгляване от ниско и високо. Таймера : Натиснете бутона таймер (средна), за да изберете времето, в диапазона 1 час / 3 часа / 6 часа / постоянно включване. Осветление : Натиснете бутона подсветка (десния), за да включите светодиод, цвета ще се промени автоматично.Натиснете бутона осветление за пореден път, за да замрази желания от вас цвят или промяна на друг цвят, на разположение 7 цвята и 2 настройка на яркостта.

Други функции

Най-добри сделки