.

.

LAOJU Рвотные Торбички за Еднократна употреба торбичка за повръщане 12 X 1000 мл, Рвотные чанти, Чанта за повръщане, Преносими чанти за лечение на Гадене от Въздушна боле?

LAOJU Рвотные Торбички за Еднократна употреба торбичка за повръщане 12 X 1000 мл, Рвотные чанти, Чанта за повръщане, Преносими чанти за лечение

BGN 3.44

Брой продукти
На склад

Материал с висока плътност : Торбички за повръщане на масите са направени от материал с висока плътност и екологично чист полиетилен, който е лек, не е застрашена, притежава голяма здравина и гъвкавост, бързо се разтваряЛесна употреба : Пакети за болните имат много голяма, твърда яка, могат да се затвори по-голямата част от областта на устата, за да се избегне изтичане на информация, вътрешен вентил автоматично герметизируется, не е необходимо завъртете до завязки за запечатване, лесно и практично.Запечатани конструкция : Торбички за повръщане са снабдени с вграден вътрешен клапан, който автоматично герметизирует съдържанието, с отлична функция за защита от течове, без разливане на съдържанието и специфични миризми.Портативни пакети за повръщане : Нашите торбички за повръщане имат лек и компактен размер, преносими, одноразовы и заемат по-малко място, можете да ги използвате като автомобилни чували за боклук, торбички за отпадъци и опаковки за изследване на урината.Широко приложение : Рвотные торбички може да се използва широко за деца, страдащи от автомобилната болест, пътуване в пътуване, бременни, сутрешното гадене, пияни хора и да се използват в болниците. рвотные чаши - това са елементи от първа необходимост за водача или за пътуване.Характеристики : ✔ Този торбичка за повръщане с голям капацитет, компактен размер и лесно за използване навсякъде. ✔ Пакети sick са изработени от качествено нов материал с дебелина PE, който е херметически затворени, здрав и му е лесно да се скъса. ✔ Заблуда чанта с вграден вътрешен вентил, автоматично герметизирует съдържанието, защитено и няма мирис. ✔ В сравнение с обикновените торби, в торбички за повръщане повече няма разливи и елементарно, така че, ги взе със себе си на пътешествие, вие ще се отървете от грижи. ✔ Sick bowl са подходящи за многократна употреба, използва се за тези, които страдат от сутрешното гадене, морска болест в пътя, автомобилна болест, алкохолизъм, при пациенти с хора и често повръщане. ✔ Торбички за повръщане също може да се използва като автомобилен торбата за боклук, на спасителните пакети за урина ✔ Ясна линия на пакета за повръщане, да не сте били в неудобна ситуация.Параметри : - Цвят : син Материал : нов полиетиленов материал Осъществяване Съдържание : 12 торбички за повръщане / набиране Капацитет : 1000 мл.

Други функции

Най-добри сделки